2015-11-16 09:37:12
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ... ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ
Σήμερα το απόγευμα θ' αρχίσει η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Μάρκο Σίλβα να μετράει... παρουσίες.

Το ρεπό τελείωσε και από τη Δεύτερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός θα μπει σε ρυθμούς... Λεωφόρου και Μονάχου! Ο Μάρκο Σίλβα θα περιμένει τους παίκτες του μετά το διήμερο αποφόρτισης που τους έδωσε και αρχικά θα δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

Κυρίως ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Αργεντίνος "μαέστρος" του Θρύλου την Παρασκευή είχε ανεβάσει ρυθμούς αλλά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Δύσκολα θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο ενώ μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Αλαν Πουλίδο.

Φυσικά δεν πρόκειται για παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων κόντρα στον ΠΑΟ, αλλά σίγουρα θα θέλει ο Μάρκο Σίλβα να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. Και για το ματς με τους "πράσινους" και για την Μπάγερν. Φυσικά θα περιμένει και τις επιστροφές των διεθνών. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νορβηγίας και θα επιστρέψει άμεσα.

Ομως ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρειαστεί να περιμένει και τους Σιόβα, Φορτούνη, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φινμπόγκασον, Καπίνο, Πάρντο και Ντουρμάζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ