2012-05-10 07:07:02
Φωτογραφία για Διαρρήκτες συνέλαβε η αστυνομία στην Εύβοια
Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τρίτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, δυο άτομα, ηλικίας 27 και 31 ετών αντίστοιχα... κατηγορούμενοι για κλοπή σε εξοχική κατοικία στην Ερέτρια Ευβοίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας , εντόπισαν τους δυο δράστες να έχουν προβεί στην αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων από προαύλιο περιφραγμένο χώρο εξοχικής κατοικίας, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, στην περιοχή Κοτρώνι Ερέτριας.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι σε κοντινή απόσταση από την εξοχική κατοικία, είχαν προλάβει να φορτώσουν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο επιπλέον επτά βέργες σιδήρου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, συνολικής αξίας (5.200) ευρώ, τα οποία αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ