2012-05-10 08:00:04
Φωτογραφία για Νικά και γίνεται το αφεντικό!
Σπουδαίο ματς σήμερα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ στις 20:00 με τον κόσμο στο πλευρό του υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο τη νίκη για να ολοκληρώσει την απόλυτη ανατροπή. Ο Δικέφαλος στο ξεκίνημα των πλέι οφ δεν είχε βαθμό και ήταν τέσσερις βαθμούς πίσω από τον σημερινό του αντίπαλο. Με νίκη σήμερα τον προσπερνά και γίνεται το αφεντικό στη μάχη της πρωτιάς.

Μπορεί τα πράγματα να ήταν ακόμη καλύτερα για τον ΠΑΟΚ αν είχε κερδίσει στο Περιστέρι. Αλλά και πάλι το κίνητρο είναι ισχυρό αφού με νίκη θα περάσει επικεφαλής της βαθμολογίας και χωρίς συγκάτοικο. Για να το πετύχει αυτό θέλει φυσικά μεγάλη προσπάθεια, καλή εμφάνιση και όχι κενά διαστήματα στην απόδοση του, ότι δηλαδή είδαμε στους δυο προηγούμενους αγώνες.

Ο Μπόλονι στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι σκέφτεται κάποιες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα.  Έτσι ο Λίνο αναμένεται να μείνει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Γεωργιάδης. Θέση για τη βασική ενδεκάδα διεκδικεί ο Ίβιτς και αυτό σημαίνει πώς ο Φωτάκης κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στον πάγκο. Η πιθανή ενδεκάδα: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Ετό, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ