2012-05-10 08:06:02
Φωτογραφία για Στον ειδικό εφέτη ανακριτή οι Μποροβήλος, Μπάκος για τα στημένα
Την πόρτα του ειδικού εφέτη ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου, θα περάσουν σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, έχουν κληθεί να απολογηθούν για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο των φερόμενων ως στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπόθεση η οποία απασχόλησε το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο, ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες των περίπου 100 ατόμων που εμπλέκονται βάση των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί.

Μεταξύ αυτών είναι και οι προαναφερθέντες, στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη με τις ακόλουθες κατηγορίες: δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Οι κ.κ. Μποροβήλος και Μπάκος αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία από τον Γιώργο Καλόφωνο, προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να επιστρέψουν σε λίγες ημέρες.

Παραμένει άγνωστο εάν θα παραστούν οι ίδιοι στη διαδικασία ή θα εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ