2015-11-22 10:48:05
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑIΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! ΜΑ ΚΑΛΑ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΗΣ... ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ;;;
Έχει βάλει σκοπό να... αυξήσει κατά πολύ το μπάτζετ του Παναθηναϊκού φέτος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που φυσικά δεν παρέλειψε να τα ρίξει και στην διαιτησία :  

Ψάχνουμε την αγορά για παίκτη και θέλουμε φρέσκα πόδια στα επόμενα ματς. Ο τραυματισμός του Μποχωρίδη είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μπορούσε να μας δώσει πάρα πολλές λύσεις. Περιμένω τον Παππά, αλλά δε ξέρουμε πως θα είναι μετά από τόσους μήνες απουσίας. Είμαστε ελλιπείς στα γκαρντ και δεν γίνεται να περιμένεις συνέχεια το κάτι παραπάνω από τους ίδιους.

Δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πει τίποτα στους διαιτητές, αλλά γενικότερα θα πρέπει να κοιτάζουν καλύτερα το θέμα των βημάτων. Είναι κομμάτι της αμυντικής προσπάθειάς μας. Γίνεται συνέχεια. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Πρέπει να αρχίσουμε να τους σεβόμαστε.

Μάλιστα... Tώρα βέβαια αν σε κάνει... ρεζίλι η Ζιέλονα Γκόρα και κάνει διπλό πάρτι η... Κουμπάν μέσα σε λίγες εβδομάδες σίγουρα δε σε σώζει καμία... μεταγραφή! Αλήθεια, αυτοί οι διαφημισμένοι νέοι που θα έχτιζαν το... παρών και το μέλλον του Παναθηναϊκού όπως μας έλεγαν τα -αντικειμενικά πάντα- ΜΜΕ, που είναι; Ζεσταίνουν τον πάγκο; Κρίμα που οι δηλώσεις του... γνωστού οπαδού της ομάδας (που βάζει πρόστιμο στους παίκτες) δεν συμβαδίζουν με τις επιθυμίες του προπονητή... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρείτε τι ξέρει για εσάς η Google
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρείτε τι ξέρει για εσάς η Google
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ