2012-05-10 10:25:49
Φωτογραφία για VIDEO: Το ζεϊμπέκικο του Ολυμπιακού για το Μητροπάνο
Ρίγη συγκίνησης πλημμύρησαν το γήπεδο Καραϊσκάκη, λίγο πριν σηκωθεί το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό του Φαλήρου, όταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα το τραγούδι του αείμνηστου, Δημήτρη Μητροπάνου, «Ρόζα», το οποίο χόρεψαν 39 χορευτές Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές κατά τη διάρκεια της χθεσινής (9/5) φιέστας του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ήταν όταν ακούστηκε το τραγούδι, «Ρόζα», του αειμνήστου, Δημήτρη Μητροπάνου.

Λίγο πριν τα βεγγαλικά, τα φώτα χαμήλωσαν και τα βλέμματα 30.000 φίλων του Ολυμπιακού έπεσαν πάνω στα φωτεινά μάτριξ, τα οποία έδειχναν μια φωτογραφία του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή να χορεύει ζεϊμπέκικο. Από τα μεγάφωνα ακούστηκαν οι πρώτοι ήχοι του γνωστού σε όλους μας τραγουδιού, «Ρόζα» και έτσι άπαντες, σαν συνεννοημένοι από πριν, σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους, προκειμένου να τιμήσουν και στη συνέχεια να τραγουδήσουν το τραγούδι μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Την ίδια ώρα χόρευαν στον αγωνιστικό χώρο 39 χορευτές, όσα δηλαδή και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που όλοι, μετά την ολοκλήρωση του τραγουδιού, χειροκροτούσαν όρθιοι. Για λίγη ώρα η γιορτή είχε μπει σε… παύση.
Onsports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ