2015-11-28 00:32:07
Φωτογραφία για Αποφάσεις 36ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Συνεδρίασε την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Διονύσου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ (400.000,00€) (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Τομέα Πέτρος Φιλίππου έγινε ομόφωνα δεκτό ως προς την εισήγηση και κατά πλειοψηφία ως προς τα πρόσωπα της κοινής επιτροπής παρακολούθησης.

2. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παιανίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Τομέα Πέτρος Φιλίππου έγινε κατά πλειοψηφία δεκτό.


3. Αποδοχή της έκθεσης εκκαθάρισης της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Οργανισμός Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Προστασίας Νομαρχίας Πειραιά» και απαλλαγή των εκκαθαριστών. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης έγινε ομόφωνα δεκτό.

4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Αιολικό Σύστημα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 855 ΜW και των συνοδών έργων στη νήσο Κρήτη, Π.Ε. Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου» της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος έγινε ομόφωνα δεκτό.

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τον υφιστάμενο σταθμό κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας WIND ΕΛΛΑΣ AEBE ο οποίος είναι εγκατεστημένος στη θέση ‘’Διγενής’’, της Τοπικής Κοινότητας Φριλιγκιάνικων, της Δημοτικής Ενότητας Κυθήρων, του Δήμου Κυθήρων, της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής (κωδικός και ονομασία: 0233– ΚΥΘΗΡΑ). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τον υφιστάμενο κομβικό σταθμό βάσης της COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. στη θέση ‘‘1400505 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤ3’’ στο Δήμο Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος έγινε ομόφωνα δεκτό.

7. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού έως 20.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α.) για το έτος 2015 για την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής ειδών διατροφής και λοιπών, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)" (Υ.Α. Δ23/οικ.23761/1507/27-05-2015 «Προσδιορισμός Κοινωνικών Συμπράξεων για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

8. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού έως 160.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α.) για το έτος 2016 για την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής ειδών διατροφής και λοιπών, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)" (Υ.Α. Δ23/οικ.23761/1507/27-05-2015 «Προσδιορισμός Κοινωνικών Συμπράξεων για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

9. Λήψη απόφασης: Δημοσιοποίηση ανοιχτής πρόσκλησης για την επιχορήγηση φορέων παιδικής προστασίας. Το θέμα που εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Κατερίνα Θανοπούλου έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ