2015-12-03 10:10:06
Φωτογραφία για ΚΙ ΟΜΩΣ! ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΓΙΑ ΣΟΝ ΤΖΕΪΜΣ! *BINTEO*
Xθες το βράδυ παρακολουθήσαμε τον αγώνα της Μπιλμπάο με την Όλντενμπουργκ για να δούμε με τα μάτια μας την κατάσταση του Σον Τζέιμς, λίγες μέρες πριν έρθει στον Ολυμπιακό όπως όλα δείχνουν και εφόσον δεν προχωρήσει η... Τούρκικη περίπτωση που κυνηγάει (ακόμα) ο Ολυμπιακός.

Στο ημίχρονο του αγώνα, μετά τα όσα είδαμε, και που σε καμία περίπτωση δεν συμβάδιζαν με τις δυνατότητες του Σον Τζέϊμς, δημοσιεύσαμε το άρθρο : ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ... ΑΛΛΟΥ Ο ΣΟΝ ΤΖΕΪΜΣ! (PHOTOS) 

Aυτό ακριβώς το γεγονός τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, που... αποκάλυψε ενδιαφέρον ομάδας της Ευρωλίγκας :

"Αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα σε πνευματικό επίπεδο σε ό,τι αφορά τον Σον Τζέιμς, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για αυτόν! Ίσως έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα απόψε. Η εμφάνιση δεν ήταν... φυσιολογική από έναν παίκτη, ο οποίος μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Το μυαλό του είναι αλλού! Οι πληροφορίες και η φημολογία των τελευταίων ημερών τον έχουν επηρεάσει και για αυτό έπαιξε άσχημα. Ξέρετε, βέβαια, ότι τα πράγματα αλλάζουν από το πρωί ως το απόγευμα.


Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Τζέιμς είναι ένας παίκτης επιπέδου Euroleague. Το συμβόλαιό του με την Μπιλμπάο δεν είναι αντίστοιχο με το επίπεδό του. Βρίσκεται στην Μπιλμπάο με χαμηλό συμβόλαιο, με μια ειδική συμφωνία και μπορεί να βρει θέση σε μια ομάδα που θα του κάνει μια πιο σημαντική και υψηλή προσφορά" ανέφερε μεταξύ άλλων ο 39χρονος προπονητής της Μπιλμπάο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Γερμανική Όλντενμπουργκ.

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ