2012-05-10 14:18:04
Φωτογραφία για Γιορτή Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά και γονείς - Φτου & Βγαίνω [video]
Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.

Γιορτή Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά και γονείς (για παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών).

Κυριακή 20 Μαΐου, από τις 11.00 το πρωί ο πολυχώρος πολιτισμού Block 33 μεταμορφώνεται στο πιο διασκεδαστικό, δημιουργικό, γεμάτο εκπλήξεις σημείο της πόλης .

Παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια κηπουρικής, skate, longboard, graffiti, μουσικής παραγωγής, ζαχαροπλαστικής, κεραμικής, κόμικ, yoga γέλιου, κομμωτικής, κατασκευών, ψυχαγωγικές παραστάσεις και πολλά παιχνίδια. Η γιορτή και οι δράσεις αφορούν παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.


Το Φεστιβάλ «Φτου και Βγαίνω» κορυφώνεται στις 20.00 με την μουσική παράσταση του Δημήτρη Μπασλάμ «Ράδιο Ζουμπαμπαλι».

«Φτου και Βγαίνω», η γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους, μία ευκαιρία να παίξουν μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν μία διαφορετική Κυριακή στην πόλη.

Είσοδος για τα παιδιά 3 ευρώ, ελεύθερη για τους γονείς.

Συμμετοχή, Διασκέδαση, Ευαισθητοποίηση, Χαρά, Αγάπη για τις τέχνες και τον πολιτισμό

Συνδιοργάνωση: Παιδιά Εν Δράσει, Block 33, Dynamo Project Space, Εξώστης, Μαρμελάδα project, www.mammycool.gr, λαλα land, Το Παραμικρό

Χορηγοί Επικοινωνίας:

TV 100, ET 3, Republic radio, Velvet, 9,58, FM 100, Sport 103, Πυγολαμπίδες στο κλουβί, Biscuit radio, Mind radio, Rockarolla radio, Star dust radio, Up n’ Loud radio, Delta radio, Musikipyli.gr, Thessalonikiciy guide.gr, Exit210.gr, Culturenow.gr, Kulturosupa.gr

Με την Υποστήριξη

Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ