2015-12-05 04:40:05
Φωτογραφία για Θέλετε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Τα ''μυστικά αεροδρόμια'' είναι η λύση!
Εάν το ταξίδι στο εξωτερικό σας φαίνεται κάτι μακρινό, εξαιτίας των απλησίαστων τιμών στ αεροπορικά εισιτήρια, υπάρχει μια ιστοσελίδα που θα σας λύσει τα χέρια Όπως αναφέρει η Mirror, το σάιτ Tripdelta, μπορεί να εντοπίζει «μυστικά αεροδρόμια», τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο από παρακάμψεις. Κάποιος δηλαδή που θέλει να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας θα γλιτώσει πολύ περισσότερα χρήματα εάν κάνει μία μικρή παράκαμψη με το να περάσει πρώτα από την Φρανκφούρτη ή το Σηάτλ.

Σύμφωνα με μάλιστα με τον ιδρυτή της, Νίκολα Λάντζες, τέτοιες παρακάμψεις μπορεί να εξοικονομήσουν ακόμη και το 90% της τιμής του εισιτηρίου.

«Αυτή τη στιγμή αυτό δουλεύει εξαιρετικά για πτήσεις με έναν προορισμό. Πρόσφατα ένας από τους πελάτες μας έψαχνε για να γυρίσει με μία απλή πτήση από την Αυστραλία στη Γερμανία και βρήκε μία μέσω του Tripdelta, η οποία κόστιζε 424 ευρώ αντί για 990», δήλωσε ο Λάντζες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ωστόσο δεν θα βρείτε πάντοτε το φθηνότερο εισιτήριο με το να σταματάτε στην Φρανκφούρτη. Απλά η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τις φθηνότερες πτήσεις και της διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να γλιτώσετε χρήματα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα μειωθεί το αλάτι στο ψωμί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα μειωθεί το αλάτι στο ψωμί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ