2015-12-06 16:24:07
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ
Οπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Κατσικάρης αναμενόταν να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής και έτσι έγινε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε στη Μαδρίτη με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη και συμφώνησαν να τηρηθεί κανονικά το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογραφεί πριν από το Παγκόσμιο της Ισπανίας.

Εθεσαν επί τάπητος τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και ξεκίνησε ο σχεδιασμός για το Προολυμπιακό.

Ηδη ετοιμάζονται τα ταξίδια των στελεχών της Ομοσπονδίας προς κάθε σημείο της… γης, με τον μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Κότση, να είναι ο πρώτος που θα αναχωρήσει άμεσα, με προορισμό τις ΗΠΑ. Εκεί όπου θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Κουφό.

«Πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Φώτη Κατσικάρη.


Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός των ενεργειών που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλα στην έναρξη της πολύ σύντομης προετοιμασίας που θα μπορέσει να κάνει μέχρι την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.

Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 26ης Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει γνωστό σε ποιά από τις τρεις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά θα αγωνιστεί η Εθνική.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το αποτέλεσμα συμφωνήθηκε ένα πλάνο για τις κατ’ ιδίαν επαφές με τους παίκτες που απαρτίζουν τον διευρυμένο κορμό της Εθνικής Ανδρών, εντός κι εκτός Ελλάδας και άλλα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για τη λειτουργία της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ