2015-12-07 09:03:33
Φωτογραφία για Η κίνηση ματ του Τσίπρα για να δει αποτελέσματα εδώ και τώρα: Ορίστε ποιοι θα ελέγχουν τα Υπουργεία...
Απτά αποτελέσματα προόδου περιμένει ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς του και με δεδομένο ότι η διαπραγμάτευση στοιχίζει χρόνο και πολλή ενέργεια, κατέληξε στην πιο ενδεδειγμένη «λύση».   Έτσι, αποφασίστηκε η σύσταση μιας Επιτροπής που θα καταγράφει και θα ελέγχει την πορεία δράσης των υπουργείων.

Σε ένδειξη -προφανώς- της επιτακτικής ανάγκης όλοι όσοι συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα να ανεβάσουν ρυθμούς και να τρέξουν μια σειρά δράσεων για την κοινωνία (όπως είναι πχ η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η πάταξη της φοροδιαφυγής, κ.α), ανεξαρτήτως των μνημονιακών απαιτήσεων.  

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαίωναν, ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εστιάζει αφενός στο να γίνεται ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και το νομοθετικό έργο κάθε υπουργείου, αλλά και στο να υπάρχει και ένας "πολιτικός έλεγχος".   Στην Επιτροπή, θα μετέχουν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ