2015-12-08 00:36:05
Φωτογραφία για Μουτσινάς: Αν δεν έχεις κάτι να δείξεις φοράς το μίνι, αλλά το μίνι σηκώνει μύτη
Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές της νέας γενιάς. Έχει ξεχωρίσει καθώς με ότι ασχολείται το καταφέρνει και το φέρνει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Ένας ακόμη λόγος που έχει ξεχωρίσει είναι για το ότι πάντα λέει την γνώμη του όποια και αν είναι αυτή χωρίς να φοβάται για το αν θα σχολιαστεί.

Έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε και για την συνεργασία του με την Ζωή Λάσκαρη, στη κωμωδία «Νύφη κουράγιο», μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για εκείνη: «Ήταν ένα υπέροχο δώρο που μου έκανε η Ζωή, την οποία δεν είχε τύχει να γνωρίσω από κοντά. Ήμουν στο στούντιο του «Δέστε τους» και μου είπαν ότι τηλεφώνησαν από εκείνη γιατί ήθελε να με δει. Τους έβρισα που μου έκαναν πάλι πλάκες και χοντράδες, μα λίγο μετά άκουγα ότι πράγματι με είχε ζητήσει η Ζωή Λάσκαρη. Έπαθα πανικό, κόπηκαν τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να βάλω, τι να πω και πέντε λεπτά μετά που ξεκινήσαμε να τρώμε, είχα την αίσθηση ότι ήμασταν κολλητοί από το λύκειο. Γιατί, ξέρεις η Ζωή δεν έχει ηλικία. Είναι τόσο κουλ, τόσο άνετη, χαλαρή ακομπλεξάριστη και με τέτοιο χιούμορ που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι φίλος της χρόνια – από το λύκειο, όπως σου είπα και πριν. Να μη σου πω ότι είναι πιο μικρή», είπε χαρακτηριστικά.


Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων σχολίασε και την συνέντευξη της Μαρινέλλας πριν από λίγο καιρό που έλεγε πως οι τραγουδίστριες αλλά και οι παρουσιάστριες πλέον αντί να ντύνονται, γδύνονται: «Σωστά τα λέει η μοναδική μας Μαρινέλλα! Και το ίδιο ισχύει και στην τηλεόραση. Άμα δεν έχεις κάτι να επιδείξεις, θα ανεβάσεις το μίνι, τι άλλο να κάνεις», είπε και συμπλήρωσε:«Καλό το μίνι, αλλά σηκώνουν και μύτη! . Άμα δεν έχεις κάποιον να σε γειώσει και φτιάχνεις αυλές γύρω σου, το χάνεις το μέτρο εύκολα και γίνεσαι μεγάλο νούμερο».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ