2012-05-10 16:25:04
Φωτογραφία για Ο Travolta κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δύο άνδρες μασέρ...
Και δεύτερος μασέρ κατέθεσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχλησης κατά του Τζον Τραβόλτα. Αλλά έχουν αποδείξεις; Ο δεύτερος κατήγορος ισχυρίζεται πως ο Τραβόλτα είχε ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ σε ένα θέρετρο στη περιοχή της Ατλάντα. Και οι δύο εκπροσωπούνται από τον ίδιο δικηγόρο. Και οι δύο έχουν επιλέξει να διατηρήσει την ανωνυμία του, τουλάχιστον για τώρα.

Σε απάντηση στη νέα κατάθεση, ο δικηγόρος του Τραβόλτα, Μάρτι Singer, απάντησε:

"Αυτό το δεύτερο «ανώνυμο» αίτημα είναι εξίσου παράλογο και γελοίο, όπως το πρώτο."

"Ο δικηγόρος που κατέθεσε την αγωγή για λογαριασμό του δεύτερου ανώνυμου πελάτη του, ο οποίος δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του αν και υποχρεούται να το πράξει, ενημερώθηκε ότι οι ισχυρισμοί του πρώτου πελάτη του ήταν εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες."

"Ο πελάτης μας δεν ήταν στο Λος Άντζελες, όταν o ανώνυμος #1 ισχυρίζεται ότι αλληλεπιδράσει με "τον Τραβόλτα"", λέει ο Singer, ο οποίος αρνήθηκε πεισματικά τις αξιώσεις.

Ο δικηγόρος των κατηγόρων, Okorocha, απάντησε στο People:

"Ο λόγος που οι πελάτες μου θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους είναι ότι το κοινό περνάει κρίση σχετικά με τους κατήγορους σεξουαλικής παρενόχλησης και τους ανθρώπους που καταθέτουν μηνύσεις γενικά."

"Όσον αφορά τις αποδείξεις, δεν θέλω να δείξω τα χαρτιά μου αυτή τη στιγμή", λέει ο Okorocha, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει "τόσα πολλά στοιχεία" για να στηρίξει τους ισχυρισμούς εναντίον του Τραβόλτα, συμπεριλαμβανομένων μαρτύρων και φωτογραφιών του ηθοποιού στην Ατλάντα κατά τη χρονική στιγμή .

Η σεξουαλική επίθεση του μασέρ υποτίθεται ότι έλαβε χώρα σε ένα μπανγκαλόου στο Beverly Hills Hotel, τον Ιανουάριο του 2011, όπου ο Τραβόλτα λέει ότι ποτέ δεν ήταν.

"Πριν ο δικηγόρος των δύο ανώνυμων εναγόντων να υποβάλει την αίτηση για λογαριασμό του δεύτερου ατόμου ... είναι προφανές ότι έλεγξε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο πελάτης μου ήταν στην Ατλάντα και εργάζονταν σε μια ταινία" προσθέτει ο δικηγόρος του Τραβόλτα.

"Ο ισχυρισμός του ανώνυμου #2 είναι ακριβώς τόσο κατασκευασμένος όσο ο ισχυρισμός του ανώνυμου #1. Ο πελάτης μας θα δικαιωθεί πλήρως στο δικαστήριο και για τις δύο αυτές παράλογες, πλασματικές αξιώσεις."

Οι ενάγοντες ζητούν 2 εκατομμύρια δολάρια σε ζημιές ο κάθε ένας.
ThessNea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν πείσαμε...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν πείσαμε...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ