2012-05-10 16:31:05
Φωτογραφία για Αντίο μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Μίλαν ο Νέστα
Την αποχώρηση του από την Μίλαν έπειτα από δεκαετή καριέρα ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο Αλεσάντρο Νέστα αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στις ΗΠΑ.

Ο 36χρονος σέντερ μπακ τόνισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξει παραστάσεις.

Ο Νέστα τόνισε πως ακόμη δεν έχει υπογράψει σε κάποιο σύλλογο αλλά και πως δεν γνωρίζει που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

"Είναι η τελευταία μου σεζόν στη Μίλαν. Αποχωρώ μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Από τη στιγμή που δεν θα είχα χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν, δεν επιθυμώ να κάθομαι στον πάγκο.

Πήρα την απόφαση έπειτα από 10 χρόνια όπου ήμουν χαρούμενος και συνάντησα ανθρώπους από τους οποίους αποκόμισα πολλά.

Θέλω να ζήσω μία διαφορετική εμπειρία όπου θα μπορώ να προσφέρω. Κατέληξα σε αυτή την απόφαση τον περασμένο Φεβρουάριο γνωστοποιώντας την στην ομάδα".

Ο Νέστα εξήγησε πως δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί πως έχει στο μυαλό του, το ΜLS.


"Δεν έχω υπογράψει ακόμη και δεν ξέρω που θα πάω. Δεν θα ήταν άσχημο να συνεχίσω στις ΗΠΑ. Δεν θα έχω άλλη ευκαιρία".

Παράλληλα, μίλησε και για την απώλεια του πρωταθλήματος από την Γιουβέντους. "Όλοι πιστεύαμε πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση.

Νομίζω πως πάντα ήμουν συγκεντρωμένος και σοβαρός επαγγελματίας που προσπαθούσα να βελτιώνομαι καθημερινά στην καριέρα μου".

Ο έμπειρος άσος δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι. "Ήταν ο πιο σημαντικός προπονητής στην καριέρα μου, αναφορικά με το τι κατακτήσαμε και πως το πετύχαμε.

Πάντα συμπεριφέρονταν σαν να ήταν συμπαίκτης σου. Το πρώτο μου Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το πιο όμορφο τρόπαιο της καριέρας μου".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ