2012-05-10 16:32:44
Φωτογραφία για Καμμένος: Η καταγγελία του μνημονίου δεν σημαίνει και έξοδο από το ευρώ
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Real FM τόνισε πως η καταγγελία του μνημονίου δεν σημαίνει έξοδο από το ευρώ.

«Στο Διεθνές Δίκαιο υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής για την ακυρότητα μιας συμβάσεως, η οποία είναι επαχθής. Θα κάνουμε καταρχήν την επιτροπή λογιστικού ελέγχου η οποία θα προσδιορίζει το χρέος και εν συνεχεία θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη προκειμένου να καταγγελθεί το πρώτο και το δεύτερο Μνημόνιο» O κ. Καμμένος τάχτηκε υπέρ της δημιουργίας κυβέρνησης εθνικού σκοπού- και όχι ειδικού σκοπού που ήταν η προηγούμενη- που θα καταγγείλει το μνημόνιο και η οποία μπορεί να προκύψει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης τόνισε ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης είναι ζήτημα πολιτικής και όχι προσώπων

«Αν οι πολιτικές είναι αυτές με τις οποίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμφωνούμε, δεν θα κολλήσουμε σε κανένα όνομα» ενώ συμπλήρωσε ότι θα αποδεχόταν οποιαδήποτε πρόταση εκτός του να ηγηθούν της κυβέρνησης οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ