2015-12-09 07:59:08
Φωτογραφία για Στην παραγωγή το Mazda Koeru concept
O CEO της Mazda, Masamichi Kogai, δήλωσε ότι θα πάρει τον δρόμο της... παραγωγής το Mazda Koeru concept αναφέροντας πως το νέο μοντέλο θα είναι ένα σπορ crossover, εντελώς καινούριο, με αρκετά wagon χαρακτηριστικά.

O Kogai συνέχισε λέγοντας πως το νέο crossover της φίρμας θα έχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος συγκριτικά με τα CX-3, CX-5 και CX-9 ελέω του πιο σπορ χαρακτήρα που θέλουν να προσδώσουν στο μοντέλο.

Το νέο μοντέλο της Mazda θα τεθεί αντιμέτωπο με το Subaru Outback, με τις εξωτερικές διαστάσεις σύμφωνα με τον CEO της Mazda να είναι όμοιες με εκείνες του CX-5. Το υψηλόβαθμο στέλεχος δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες γύρω από την παραγωγή του μοντέλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο μουλάρι δοκιμών ήδη κόβει βόλτες στους δρόμους της Κίνας.

Καμία αναφορά δεν υπάρχει προς το παρόν και για τα μηχανικά σύνολα που θα κινούν το νέο crossover, αλλά το πιο πιθανό είναι να κινείται από τους ίδιους κινητήρες με του CX-5. Έτσι λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα θα φοράει τον 2λιτρο SKYACTIV-G των 155 ίππων και 203 Nm ροπής, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο 2,5λιτρος SKYACTIV-G, με 184 ίππους και 250 Nm ροπής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ