2015-12-09 23:49:14
Φωτογραφία για ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
Κάθε ματς είναι και καλύτερος. Αν κάποιος έλεγε την σεζόν 2011-12 ότι θα ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Θρύλου, ελάχιστοι θα μπορούσαν να το πιστέψουν. Και όμως ο Βαγγέλης Μάντζαρης την περίοδο που ο Ολυμπιακός... «μαστίζεται» από τραυματισμούς,έχει βγει μπροστά και δίνει ότι έχει για τον Θρύλο!

«Το λέμε συνεχώς. Πρέπει να καλύψουμε τα κενά των παιδιών. Οταν λείπουν αυτοί που είναι τόσο σημαντικοί όλοι κάνουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε τα κενά τους. Με την ΑΕΚ ήμουν εγώ σε κάποιο άλλο ματς θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος . Έτσι όμως λειτουργούν οι ομάδες» δήλωσε ο 25χρονος γκαρντ στον "Γαύρο" την στιγμή που ρωτήθηκε για τα προβλήματα των Σπανούλη και Λοτζέσκι αλλά και τους 17 πόντους που σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ. Μία απάντηση αρχηγού και όχι… ρολίστα όπως την σεζόν 2011-12.

Ο Μάντζαρης ερωτώμενος τώρα για το τι πρέπει να κρατήσει κανείς από το ματς με την ΑΕΚ είπε «κρατάμε μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, που την κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και είχαμε ρυθμό
. Παρόλο που είχαμε άσχημα ποσοστά στα σουτ πιστεύω ότι βρήκαμε ρυθμό από την άμυνα μας που μας έδωσε το δικαίωμα και τρέξαμε και βάλαμε εύκολα καλάθια. Στο τέλος μπορεί να τα χαλάσαμε λίγο αλλά τουλάχιστον κρατάμε τη νίκη. Χάσαμε την συγκέντρωση μας αυτό πιστεύω και θεωρώ αν ήμασταν πιο σοβαροί η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη».

Αύριο οι ερυθρόλευκοι θα έρθουν αντιμέτωποι με την Λιμόζ, μία ομάδα που έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και θέλει μόνο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λίγο πριν υποβαθμιστεί στο Eurocup. Ποια η γνώμη του Μάντζαρη για τους Γάλλους; «Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις παραδοσιακές στην Ευρώπη» δήλωσε ο 25χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού για να εξηγήσει πως «αγωνιζόμαστε σε αυτό το γηπεδο, το παλιό της Λιμόζ, που το βλέπαμε από την τηλεόραση. Δεν το έχω δει από κοντά μη νομίζεις. Είναι μια δύσκολη ομάδα που μπορεί να έχει αποκλειστεί βαθμολογικά αλλά παρόλα αυτά αυτό είναι υπέρ τους. Θα θέλουν να το ευχαριστηθούν και δεν θα έχουν καθόλου πίεση στο παιχνίδι. Πάμε εκεί με απουσίες και παρόλα αυτά πάμε να κερδίσουμε. Όπως και σε κάθε άλλο ματς».

Τέλος δεν γινόταν να μην ρωτηθεί για τον Σον Τζέιμς, ο οποίος θα πάρει λεπτά συμμετοχής με την Λιμόζ. Ο γκαρντ του Θρύλου είπε: «Εγώ όταν είχα παίξει αντίπαλος του όταν ήταν στην Μακάμπι τον θυμάμαι ως έναν πάρα πολύ καλό παίκτη. Τώρα για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω πως είναι αλλά μακάρι να είναι το παιδί καλά. Να έχει την υγεία του. Εγώ πάντως στις πρώτες μου εντυπώσεις μια χαρά τον βλέπω. Φέτος δεν έχω παρακολουθήσει πολύ Eurocup αλλά έχω μάθει ότι πήγε πάρα πολύ καλά. Μακάρι λοιπόν να μπει πολύ γρήγορα στην φιλοσοφία της ομάδας και να μας βοηθήσει γιατί κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ