2015-12-10 10:23:05
Φωτογραφία για Και όμως το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης έπρεπε να είχε κλείσει προ πολλού
Αγαπητό Tromaktiko,

Κάποια πράγματα καταντάνε κοροϊδία Τις τελευταίες ημέρες όλη η Εύβοια και όχι μόνο ασχολείται με τις κινητοποιήσεις των φορέων αλλά και των κατοίκων της Κύμης σχετικά με το θέμα της υποβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος σε Αστυνομικό Σταθμό. Δεν μας είπε κανένας όμως τι πρόσφερε αυτή η υπηρεσία στον πολίτη τα τελευταία χρόνια. 

Με απόλυτη βεβαιότητα σας λέω• Απόλυτος τίποτα εκτός από τη διεκπεραίωση εγγράφων.

Πρόκειται για μία νεκρή υπηρεσία με 15 αστυνομικούς και δύο πολιτικούς υπάλληλους που απλά «περνάνε καλά». Σημειωτέων ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι βαθμοφόροι που έβαλαν το "βύσμα" τους για να πάνε εκεί για να χουν μία ξένοιαστη υπηρεσιακή ζωή. Κλείδωμα του αστυνομικού καταστήματος, εκτροπή του τηλεφώνου στο κινητό, και ουζάκι στην παραλία. Ή ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; 

Οι κουρασμένοι αστυνομικοί της Κύμης λοιπόν, μαζί με τους τοπικούς πολιτικούς άρχοντες, για τους οποίους μία τέτοια υποβάθμιση θα έχει πολιτικό κόστος, αλλά και με την παρακίνηση βουλευτών της αντιπολίτευσης που θέλουν να ακολουθήσουν την κομματική τους γραμμή, ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να πείσουν τους πάντες ότι έχουν δίκιο
. Οι βουλευτάδες και οι ψευτοπολιτικάντιδες μπορούν να λένε ότι θέλουν, οι αστυνομικοί όμως πρέπει να πειθαρχούν σε διαταγές και όχι να ξεσηκώνουν τον κόσμο, για να μην χαλάσουν τη βόλεψή τους. Δεν έχουν καμία δουλεία να τρέχουν σε πορείες και συλλαλητήρια, κάτι που μάλλον τους το απαγορεύει η υπηρεσία τους, ή να βάζουν μπροστά τις οικογένειές τους για να κάνουν ντόρο.

Κι όμως κύριοι δεν έχετε κανένα δίκιο.

Δίκιο θα είχατε αν με τον ζήλο που προασπίζετε σήμερα τα συμφέροντα της Κύμης, προασπίζατε και τον ταλαίπωρο κάτοικο της Καρύστου που για να πάει στην εφορία πρέπει να ταξιδεύει δύο ώρες μέχρι να φτάσει στην εφορία της Κύμης.(Αυτό σας εξυπηρετεί όμως γιατί ο Καρυστινός θα αφήσει χρήματα στην Κύμη. Το ξέρουμε ότι είναι άδικο, αλλά δεν μιλάμε γιατί μας βολεύει. Ωραία λογική.)

Δίκιο θα είχατε αν σκεφτόσασταν τον κάτοικο και τον αστυνομικό της Ερέτριας, των Ψαχνών, της Αμαρύνθου της Καρύστου, του Αλιβερίου, ή της Αρτάκης. Εκεί που πολλοί λιγότεροι αστυνομικοί απ΄ αυτούς που υπηρετούν στην Κύμη, καλούνται να αστυνομεύσουν προβληματικές περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα, με ένα άθλιο οδικό δίκτυο όπου συνεχώς γίνονται τροχαία ατυχήματα, και με πολύ περισσότερο πληθυσμό από την Κύμη. Κι όμως οι αστυνομικοί αυτών των τμημάτων παρά την έλλειψη προσωπικού, έχουν δεκάδες επιτυχίες, σε αντίθεση με τους ανενεργούς και αναποτελεσματικούς αστυνομικούς της Κύμης.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΜΑΛΑΣΑΪ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΜΑΛΑΣΑΪ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ