2015-12-10 10:26:16
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΜΑΛΑΣΑΪ!
Η Νατζέγια Μαλασάι του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερη για την όγδοη αγωνιστική της Α1 γυναικών στο βόλεϊ.

Η Λευκορωσίδα ακραία στη νίκη των ερυθρόλευκων στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού είχε 16 πόντους με 15/32 επιθέσεις και 1 μπλοκ, ενώ είχε και 50% με 34% άριστες στην υποδοχή.

Η Μαλασάι τόνισε για αυτήν τη διάκριση ότι: «Είχα πρόβλημα με τους κοιλιακούς μου και μετά από 10-15 μέρες ξεκούραση ένιωθα έτοιμη, παρότι είχα κάνει μόνο δύο προπονήσεις πριν από το παιχνίδι. Μου είπαν τα κορίτσια ότι κάθε χρόνο τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι, ότι είναι μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Πριν είχαμε εύκολα παιχνίδια, ήταν το πρώτο δύσκολο παιχνίδι μας στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο σετ ήταν κλειστό και το χάσαμε 27-25. Στη συνέχεια του αγώνα, όμως, όταν βρήκαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε τη δουλειά μας και πιστεύω πως μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα που πήραμε τη νίκη μέσα στην έδρα τους».


Για την εικόνα του Θρύλου η Μαλασάι δήλωσε ότι: «Βελτιωνόμαστε με κάθε αγώνα που παίζουμε, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις που κάνουμε μαζί. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πώς σκέφτεται η κάθε συμπαίκτριά μου και αυτό με βοηθάει μέσα στο παιχνίδι».

Η διεθνής ακραία υποστήριξε για τις διαφορές μεταξύ του ρώσικου και του ελληνικού βόλεϊ ότι: «Στη Ρωσία το επίπεδο είναι σίγουρα λίγο πιο υψηλό. Το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει αρκετά με αυτό στη Λευκορωσία. Έχει ομάδες που είναι ανταγωνιστικές και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές το επίπεδο είναι καλό».

Για την χώρα μας και την μέχρι στιγμής της παρουσία εδώ είπε πως: «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Καταρχήν, έχει ζέστη! Στη χώρα μου τώρα έχει -5 βαθμούς. Εδώ, τις καλές ημέρες, μπορείς ακόμα και να πας στη θάλασσα».

Για το τι δεν έχει κάνει και θα ήθελε η Μαλασάι τόνισε «Δεν έχω επισκεφθεί ακόμα τα μέρη που θα ήθελα, όπως την Ακρόπολη, γιατί το πρόγραμμά μας είναι πολύ πιεσμένο. Όταν υπάρξει ελεύθερος χρόνος, οπωσδήποτε θα πάω» ενώ έκλεισε λέγοντας για τις γιορτές των Χριστουγέννων: «Θέλω να δω τους γονείς μου και τον σύζυγό μου. Μου έχουν λείψει και χαίρομαι που θα περάσουμε μαζί τις γιορτές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ