2012-05-10 19:09:07
Φωτογραφία για Ρομαντική βραδιά επανένωσης της Κεντροδεξιάς
Μια νύχτα γεμάτη συγκίνηση, νοσταλγία και εκπλήξεις έζησαν όσα παλιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Α. Σαμαρά, που οργάνωσε surprise party για να κάψουν το μνημόνιο.

Αν τους έβλεπε κανείς από μακριά, δεν θα μορούσε να πιστέψει ότι λίγες ημέρες πριν τα μέλη αυτής της παρέας, αντάλλασσαν λόγια βαριά. Κι όμως Ενωμένοι σαν μια φοιτητική συντροφιά που ξανασυναντήθηκε, κορυφαία στελέχη της παράταξης, έσμιξαν με πρωτοβουλία του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά, σε ένα ρομαντικό σκηνικό στη Γαλάζια Ακτή. Εκεί τραγούδησαν, χόρεψαν μπλουζ και έγειραν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όπως παλιά.

Ακόμα και ο Πάνος Καμμένος δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος, βλέποντας τόσα συναισθήματα και τόσα κοινά βιώματα να ξαναζωντανεύουν: Αν και βρισκόταν σε κώμμα, υποστηρίζοντας την απόφασή του να μη συνεργαστεί ξανά με τους «Δωσίλογους μνημονιακούς ούτε νεκρός», ωστόσο ζήτησε από τον Terens Quick να ετοιμάσει τους απινιδωτές και να ξεκινήσει την διαδικασία ανάνηψης, ώστε να ζήσει κι αυτός την εμπειρία της κεντροδεξιάς παλιγγενεσίας!


Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς πάντως, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, τροφοδοτούσε τη φωτιά με σελίδες από το Μνημόνιο 2, θέλοντας να δείξει σε όλους ότι μπροστά στην ανάγκη να ανήκουν σε μια δυνατή παράταξη, λίγη σημασία έχει η ιδεολογία ή οι άλλες διαφορές τους, που μπορούν κάλλιστα να ξεπεραστούν.

Την άποψη του προέδρου, έδειχναν να συμμερίζονται οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους: Ο Κώστας Καραμανλής που σχεδόν μίλησε ξανά από χαρά, η Ντόρα Μπακογιάννη που πέρασε τη βραδιά γελώντας με τα αστεία του Παύλου Χαϊκάλη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης που τραγούδησε μαζί με τον Στέφανο Μάνο (κιθάρα), τραγούδια της Γαλάζιας Γενιάς από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ