2012-05-10 19:02:31
Φωτογραφία για Αποφασισμένος να περιορίσει την εγκληματικότητα o Γκλέτσος στην Στυλίδα και επιστρατεύει κατοίκους με ομάδες περιφρούρησης
Αποφασισμένος να περιορίσει την εγκληματικότητα στο Δήμο Στυλίδας όπου έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Γκλέτσος.Το ζήτημα αυτό αποτέλεσε και το κεντρικό θέμα της σύσκεψης που πραγματοποίησε το πρωί στο γραφείο του με συνεργάτες του.

Ο δήμαρχος Στυλίδας θεωρεί ως μόνη λύση την εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων στην αντιμετώπιση του φαινομένου καθώς σε άλλη περίπτωση η αστυνόμευση θα κόστιζε χιλιάδες ευρώ στο δήμο, ενώ κρίνεται επιτακτική ανάγκη της ενίσχυσής της αφού ήδη βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές των κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Οι δράστες εισβάλλουν στα σπίτια των πολιτών αφαιρώντας ακόμη και τρόφιμα ή οικόσιτα ζώα, ενώ οι καταστροφές στις γεωτρήσεις και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της περιοχής είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Χαρακτηριστικά είναι και τα περιστατικά όπου ολόκληρα χωριά μένουν χωρίς νερό, γειτονιές βυθίζονται στο σκοτάδι αφού η αναζήτηση για χαλκό σε συνδυασμό με την έλλειψη προστασίας έχουν μετατρέψει τον δήμο Στυλίδας σε μόνιμο στόχο των επιτηδείων.

Ο Απόστολος Γκλέτσος απευθύνει έκληση στους πολίτες να συμβάλλουν στην οργάνωση ομάδων περιφρούρησης και ζητά εθελοντές.

Άμεσα μάλιστα πρόκειται να ζητήσει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη νομιμοποίηση να αυτοδιαχειριστεί την κατάσταση.
newsbomb
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ