2012-05-10 19:15:03
Φωτογραφία για Η απάντηση του Σρόιτερ στη Σπανού που χαρακτήρισε «παλτό» τη σχέση τους
O γοητευτικός παρουσιαστής Aντώνης Σρόιτερ μίλησε για όλους και για όλα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο συνάδελφο Θανάση Αναγνωστόπουλο και στο queen.gr.

Μέσα σε όλα απάντησε στην πρώην σύντροφο του, Ελισάβετ Σπανού, η οποία χαρακτήρισε «παλτό» τη σχέση τους, αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη που τον χαρακτήρισε ως παιδαρά!

Συνήθισες να ακούς ρεπορτάζ για τον εαυτό σου σε εκπομπές. Με ποια βγήκες, είναι άραγε η νέα σου σχέση κ.λ.π.

Δεν με ευχαριστεί, αλλά είναι ένα μέρος των συνεπειών της δουλειάς που κάνω. Το καταλαβαίνω γιατί και εγώ έχω κάνει ρεπορτάζ για άλλους ανθρώπους, έχω περάσει από αυτό το μετερίζι, έχω ασχοληθεί και εγώ με τις ζωές άλλων ανθρώπων. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν με ευχαριστει.

Βλέποντας παλιές φωτογραφίες σου, ανακαλύπτω ότι σου αρέσουν οι ψηλές, ωραίες και μελαχρινές με μακριά μαλλιά. Κάνω λάθος;

Σαχλαμάρες. Δεν μπορούμε να κόβουμε κοστούμι στον άνθρωπο που μας αρέσει. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι.


Χθες μια πρώην σχέση σου, η Ελισάβετ Σπανού, χαρακτήρισε τη σχέση σας «σχέση παλτό». Τι καταλαβαίνεις εσύ απ’ αυτό;

Έχω μια πάγια λογική και ειδικά αυτή την εποχή που υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα απο το να ακούει κάποιον να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Θα μου επιτρέψεις να μείνω μακριά από αυτά, όταν κόσμος είναι άνεργος και περιμένει στην ουρά για να φάει. Το τελευταίο πράγμα που θέλει να μάθει είναι ποιος είναι με ποιον και πάει λέγοντας.

Αν μια πολύ ωραία γυναίκα σε χαρακτήριζε «παιδαρά» τι θα έκανες;

Δε ξέρω πως θα αντιδρούσα; Μάλλον θα το άκουγα με ένα χαμόγελο

Σε ρωτάω, γιατί η Μενεγάκη πρόσφατα σε αποκάλεσε παιδαρά.

Τι να σου πω, γέλασα και να ‘ναι καλά η γυναίκα.

Όλες οι γυναίκες φίλες μου είναι ερωτευμένες μαζί σου. Θέλεις να σου δώσω κάποιο τηλέφωνο ή δεν είσαι ελεύθερος αυτή την εποχή;

Να πεις στις φίλες να συνεχίσουν να βλέπουν Alpha και αν έχουν κανένα καλό θέμα, με χαρά να μου τηλεφωνήσουν. Αν χρειαστώ προξενιό θα σε πάρω τηλέφωνο, αλλά προς το παρόν έχω την ελπίδα ότι δεν θα μείνω στο ράφι.

Είναι αλήθεια ότι το δεύτερο όνομά σου είναι Όθων;

Ναι είναι αλήθεια, γιατί ο δεύτερος παππού μου λεγόταν Όθων

Επίσης είναι αλήθεια ότι δεν πίνεις ποτέ και δεν καπνίζεις; Σπάνιο για δημοσιογράφο;

Είναι αλήθεια ότι δεν καπνίζω, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι δεν πίνω. Δεν είμαι αλκοολικός, πίνω όπως όλοι οι άνθρωποι ένα ποτάκι.

Τι άλλο δεν ξέρει ο πολύς κόσμος για σένα;

Νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει περισσότερα πράγματα για μένα απ’ ότι ξέρω εγώ για τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι ενδιαφέρον. Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνει είναι ότι πίσω απ’ την λαμπερή εικόνα της τηλεόρασης, εγώ δουλεύω 15 ώρες την ημέρα.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεφτιλίστηκε!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεφτιλίστηκε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ