2012-05-10 19:30:03
Φωτογραφία για Τα «καρφιά» της Λαμπίρη για Μενεγάκη, Σκορδά και Λιάγκα
 «Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι τόσο ¨hardcore¨ που θα ενοχλούσε την Ελένη». Η Χριστίνα Λαμπίρη λύνει την σιωπή της και  απαντά στην ερώτηση- φωτιά που της κάνει δημοσιογράφος του περιοδικού OK: Στο περιοδικό τόνισε πως έχει παρεξηγηθεί η έννοια του μεσημεριανού. Κατά την γνώμη της Χριστίνας Λαμπίρη, τύπου μεσημεριανό ήταν και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και της Ελένης Μενεγάκη… και όχι μόνο… και η πρωινή εκπομπή του mega μοιάζει με μεσημεριανού τύπου εκπομπή.

 Συμπληρώνει πως ειδικά πέρυσι στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης υπήρχαν χαρακτηρισμοί και συμπεριφορές που προσέδιδαν ένα χαρακτήρα πιο σκληρού μεσημεριανού από ότι του Super Star. Η Χριστίνα Λαμπίρη όταν αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη λέει συγκεκριμένα: «Στην εκπομπή της Ελένης σήμερα έχουν ένα μεγάλο κομμάτι που είναι αφιερωμένο στα κουτσομπολιά της ημέρας, όπως είχαμε και εμείς, έχουμε συνεντεύξεις, ιατρικά θέματα όπως είχαμε και εμείς, και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι της μαγειρικής και της αστρολογίας. 

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον το Super Star ήταν πρωινάδικο. Ίσως την εκπομπή τελικά την κάνει η ώρα και όχι το περιεχόμενο».
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ