2012-05-10 20:06:11
Φωτογραφία για Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ
Επίσημη επίσκεψη και συνεργασία με τους υπεύθυνους της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Άνδρο, θα πραγματοποιήσουν αύριο στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας.

Η νεοσύστατη Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο παραδοσιακά ερυθρόλευκο νησί των Κυκλάδων, ιδρύθηκε μετά την συνεργασία μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον τοπικό αθλητικό σύλλογο του Αστέρα Κορθίου και ήδη παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της αυριανής επίσκεψης ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout κύριος Γιώργος Αμανατίδης και το στέλεχος της Διεύθυνσης Ακαδημίας κύριος Βασίλης Νάνος, θα ξεναγηθούν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις όπου θα προπονούνται οι αθλητές τις Σχολής μας, στο Γαύριο, το Μπατσί και την Χώρα Άνδρου.

Στη συνέχεια θα υπάρξει συνάντηση με τα μέλη της Π.Ε.Φ.Ο. Άνδρου και το απόγευμα παρακολούθηση των προπονήσεων των αθλητών του συνεργαζόμενου Σωματείου του Αστέρα Κορθίου.

Η επίσκεψη θα κλείσει με ομιλία για την έναρξη λειτουργίας της Σχολής, τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες της Διεύθυνσης Ακαδημίας προς τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών, σε γεύμα που θα παραθέσουν οι υπεύθυνοι της Σχολής παρουσία και του Δημάρχου της Άνδρου, κύριου Γιάννη Γλυνού.


Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές στη Σχολή μας:

Αστέρας Κορθίου - Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Άνδρος:

Υπεύθυνοι Σχολής: κ. Σωκράτης Πατσαρός, τηλ: 6972-227127,

κ. Τρανάκος Γιώργος, τηλ: 6945-941141

κ. Ευαγγελία Παρλιάρου, τηλ: 6945-775016,Φαξ: 22820-61388

Διεύθυνση: Αστέρας Κορθίου, Όρμος Κορθίου, 84502, Άνδρος
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ