2012-05-10 20:20:30
Φωτογραφία για Νατάσα Μποφίλιου για Χρυσή Αυγή: «Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι»
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ 450.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΑ;;;

Σάλο στο Twitter έχουν προκαλέσει οι απόψεις της Νατάσσας Μποφίλιου. Η γνωστή ερμηνεύτρια λίγες ώρες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και το βίντεο με το «Εγέρθητι» στους δημοσιογράφους έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.»

«Να μην ξεχάσω πώς η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα.» Η τραγουδίστρια επανήλθε, όχι για να πάρει πίσω τα όσα έγραψε, αλλά για να ξεκαθαρίσει την άποψή της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα απολογηθεί για την τοποθέτησή της και δεν πρόκειται να υποκύψει σε απειλές και τσαμπουκάδες. «Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την τοποθέτηση μου. Για όσους μου στέλνετε διάφορα. Επίσης ούτε σε τσαμπουκάδες υποκύπτω. Καλή συνέχεια!»

«Μετά το σοκαριστικο βίντεο του -εγερθητι- τοποθετήθηκα χρησιμοποιώντας την οξύμωρη φράση - να πεθάνετε μέλη κ ψηφοφόροι προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια - δεν εννοούσα σαφώς τον βιολογικό θάνατο αλλά τον πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο του φασισμού.»

«Η στάση μου για την ανθρωπότητα και την ανθρώπινη ζωή είναι σαφής και δηλωμένη...».
TreloKouneli
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ