2012-05-10 20:20:33
Φωτογραφία για Ο Morrissey στο πλευρό ενός ελέφαντα
Ο Βρετανός τραγουδιστής Morrissey, πρώην... μέλος των "Smiths", έκανε έκκληση στον πρόεδρο των Φιλιππίνων Μπενίνιο Ακίνο ΙΙΙ να ζητήσει την μεταφορά σε καταφύγιο ζώων ενός ελέφαντα, ο οποίος αυτή τη στιγμή φιλοξενείται μόνος του σε έναν περιορισμένο σε χώρο ζωολογικό κήπο που διαχειρίζεται η κυβέρνηση.

Ο Morrissey, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να δώσει συναυλία την Κυριακή στην Μανίλα, έστειλε επιστολή στον Ακίνο κάνοντας έκκληση για την τύχη του 35χρονου θηλυκού ελέφαντα, με το όνομα Μαλί.

Η Μαλί είναι ο μοναδικός ελέφαντας στον Ζωολογικό και Βοτανικό Κήπο της Μανίλας, τον παλαιότερο και μεγαλύτερο ζωολογικό κήπο των Φιλιππίνων. Χαρίστηκε στην κυβέρνηση από την Σρι Λάνκα το 1980 έχοντας διασωθεί από κυνηγούς.

«Η Μαλί στερείται απάνθρωπα ερεθισμάτων, χώρου και οτιδήποτε άλλου είναι φυσιολογικό και σημαντικό για την ίδια. Κάνει συνέχεια κύκλους σε ένα μικρό τσιμεντένιο χώρο, ακολουθώντας ξανά και ξανά την ίδια διαδρομή», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο τραγουδιστής.


Ο επικεφαλής του ζωολογικού τμήματος του Κήπου, δήλωσε ότι η Μαλί βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς.

Ο ίδιος κάλεσε τον Morrissey να επισκεφθεί τον Κήπο και να διαπιστώσει ότι το παραπάνω ισχύει.

Η φιλοζωική οργάνωση PETA ανακοίνωσε ότι η Μαλί θα μπορούσε να μεταφερθεί σε καταφύγια ζώων στην Ταϊλάνδη ή τις ΗΠΑ, που θα ήταν σε θέση να την φροντίσουν και να εξασφαλίσουν ότι θα έχει μια άνετη ζωή.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ