2012-05-10 20:10:03
Φωτογραφία για Τέλος στον εφιάλτη για 15 φοιτήτριες στο Ρέθυμνο
Για ένα ολόκληρο χρόνο, οι νεαρές φοιτήτριες στο Ρέθυμνο φοβούνταν να βγουν από το σπίτι τους, καθώς οι επιθέσεις με στόχο τη ληστεία ή την ασέλγεια διαδέχονταν... η μία την άλλη. Η υπόθεση του κουκουλοφόρου που πλησίαζε νεαρές κοπέλες, τις οποίες λήστευε και σε βάρος των οποίων ασελγούσε, είχε ταράξει την κοινωνία του Ρεθύμνου, που από το Φεβρουάριο του 2011 ... φοβόταν και τον ίσκιο της!

Η αστυνομία μετά από έρευνες ενός χρόνου κατάφερε να βάλει τέλος στον τρόμο των κοριτσιών, καθώς όπως αποκάλυψε πίσω από τις επιθέσεις κρυβόταν το δίδυμο των δολοφόνων της ηλικιωμένης στο σπίτι της στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου. Ο 23χρονος Ρουμάνος και ο 28χρονος Έλληνας που βασάνισαν, λήστεψαν και σκότωσαν την άτυχη γυναίκα είχαν αναπτύξει "σύνθετη" δράση στο Ρέθυμνο, καθώς έδειχναν "προτίμηση" και στις νεαρές φοιτήτριες, που άλλωστε αποτελούσαν εύκολο στόχο ληστείας και επιπλέον φαίνεται πως τους ...διέγειραν ερωτικά, καθώς ασελγούσαν σε βάρος τους.


Από το Φεβρουάριο του 2011 ως το Μάρτιο του 2012 είχαν σημειωθεί 12 επιθέσεις σε βάρος φοιτητριών στο δρόμο και 3 ακόμη στα σπίτια. Ο Ρουμάνος και ο Έλληνας, πάντως, είναι ήδη προφυλακισμένοι για το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας, "πιάστηκαν" και για τις επιθέσεις, καθώς στα σπίτια τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων στοιχείων, και κινητά τηλέφωνα που είχαν κλέψει από τις φοιτήτριες.

Τα αντικείμενα που ο Ρουμάνος έκλεβε τα χρησιμοποιούσε ο ίδιος ή τα διέθετε προς πώληση μαζί με την 23χρονη Ελληνίδα σύζυγό του.

Από τις 15 περιπτώσεις οι δύο ληστείες και οι δύο κλοπές - διαρρήξεις βαρύνουν από κοινού το Ρουμάνο και τον 28χρονο Έλληνα.

Παράλληλα δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος της 23χρονης συζύγου του Ρουμάνου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία είναι προϊόντα κλοπών και αναζητούνται οι νόμιμοι κάτοχοί τους.

Δικογραφία σχηματίστηκε, όμως, και σε βάρος ενός 28χρονου Αλβανού για παρασιώπηση ανεύρεσης, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τηλεφωνική συσκευή η οποία είχε κλαπεί στις 20 Φεβρουαρίου από 21χρονη κοπέλα.

Η προανάκριση συνεχίζεται καθόσον ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ