2015-12-17 01:27:32
Φωτογραφία για Αγανάκτηση, οργή, πανό και μαύρες σημαίες στη μικρή μηλιά για την απομάκρυνση του πάπα-Γιώργη
Κλιμακώνεται η αγανάκτηση και η οργή στην αναστατωμένη Μικρή Μηλιά μετά την... ανεξήγητη απόφαση του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου να μετακινήσει πριν από δύο μήνες τον αγαπητό σε όλους παπά - Γιώργη και επί 25 χρόνια ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Γεράσιμου και να τον τοποθετήσει στον Λόφο ως βοηθητικό, όπου...

υπάρχουν δύο ιερείς, αφήνοντας έτσι το χωριό τους χωρίς παπά και παράλληλα θέτοντας στην ουσία εκτός λειτουργίας τον ιερό ναό που λειτουργεί απρόσκοπτα με ιερέα εδώ και πενήντα χρόνια και όπου προσέρχονται πολλοί πιστοί κάθε Κυριακή, οι οποίοι έρχονται και από άλλα μέρη εκτός του Νομού Πιερίας, για να εκκλησιασθούν στην εκκλησία που έχτισαν με τα ίδια τους χέρια τους οι κάτοικοι του χωριού προ πενηντακοταεντίας.

Στην εκκλησία έχουν αναρτηθεί μαύρες σημαίες και πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και σήμερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Μικρής Μηλιάς, έχοντας στο πλευρό τους τον πρόεδρο της Παλιόστανης Κώστα Θεοχάρη, για να ζητήσουν την άμεση επαναφορά του παπα-Γιώργη στην εκκλησία του Αγίου Γεράσιμου. 


Παρακαλούν τον Μητροπολίτη Γεώργιο να επαναφέρει αμέσως τον παπά τους πίσω και να μην τους αφήσει στις άγιες ημέρες της χριστιανοσύνης που έρχονται να κάνουν "μαύρα Χριστούγεννα", γιατί τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς και δεν πρέπει να μετατραπούν σε κηδεία", όπως τόνισαν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ