2012-05-10 21:38:54
Φωτογραφία για Πρωταθλητής στο βόλεϊ στα χαρτιά ο Ηρακλής!
Η διοίκηση του Φοίνικα απάντησε και πάλι αρνητικά στην ΕΣΑΠ για τη συμμετοχή της ομάδας στον 5ο τελικό της Volleyleague. Πρωταθλητής ο Ηρακλής, φιέστα και για τους δύο.

Η διορία, που είχε δώσει η ΕΣΑΠ στο Φοίνικα Σύρου να απαντήσει σχετικά με τη συμμετοχή του ή όχι στον 5ο τελικό της Δευτέρας (14/05), έληξε το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς να διαφοροποιηθεί η στάση των νησιωτών.

Ο Φοίνικας επέμεινε στο "όχι" κι έτσι ο τίτλος του πρωταθλητή απονέμεται στον Ηρακλή, κάτι που θα οριστικοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, όταν θα κλείσει το φύλλο αγώνα από τους δύο διαιτητές.

Ο Ηρακλής θα πάρει τον αγώνα με 3-0 στα χαρτιά, ενώ η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου θα μηδενιστεί και ταυτόχρονα θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Ηρακλής θέλει να κάνει φιέστα τη Δευτέρα, όπου θα τιμήσει και τον Αντρέι Κράβαρικ για την πολυετή προσφορά του στο "γηραιό", ενώ φιέστα σκοπεύουν να κάνουν και οι Συριανοί, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πολύ καλή φετινή τους πορεία, που τους έφερε μέχρι τους τελικούς της Volleyleague, αλλά και το τρόπαιο του (υποβαθμισμένου) League Cup.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ