2012-05-10 22:42:49
Φωτογραφία για Ο Russell Brand παρουσιαστής στα 2012 MTV Movie Awards
Ο διάσημος κωμικός Russell Brand θα... είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων του MTV, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό.

Η τελετή απονομής των βραβείων MTV Movie θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Gibson, του Universal City, στην Καλιφόρνια. Σε δηλώσεις του ο R. Brand τόνισε ότι η τελετή απονομής των βραβείων θα είναι πιο εντυπωσιακή από την ταινία The Avengers.

Στη λίστα των παρουσιαστών της λαμπερής βραδιάς, προστέθηκαν τα ονόματα των ηθοποιών Emma Stone και Andrew Garfield, που πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία Spiderman. Ακόμη, επί σκηνής για να παρουσιάσουν βραβεία θα βρεθούν και οι Charlize Theron, Kristen Stewart, Mark Wahlberg, Chris Hemsworth, Mila Kunis και Michael Fassbender.

Οι ταινίες Bridesmaids και The Hunger Games οδηγούν την κούρσα των υποψηφιοτήτων, καθώς διεκδικούν από οκτώ βραβεία η καθεμία. Από τέσσερις υποψηφιότητες έχουν οι σταρ Channing Tatum, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Jennifer Lawrence, Jonah Hill και Josh Hutcherson.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ