2012-05-10 22:33:35
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΤΣ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Τις σκέψεις του σχετικά με το αυριανό ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ο Πέρο Άντιτς «Δεν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού» είπε ο Σκοπιανός φόργουορντ.

Ο Πέρο Άντιτς εξήγησε...

«ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά εμείς θα παίξουμε και θα τα δώσουμε όλα. Δεν είναι εύκολο, όμως πιστεύουμε στις ικανότητες μας» για να συνεχίσει μιλώντας για τα αρκετά νεαρά παιδιά και την ενέργεια που βγάζει η ομάδα, «όλοι οι παίκτες έχουν βοηθήσει τη φετινή περίοδο και είναι αλήθεια πως βγάζουμε πολύ ενέργεια στο παρκέ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε με την Μπαρτσελόνα είναι να είμαστε επιθετικοί και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Με απλά λόγια να κάνουμε ότι κάνουμε όλη τη χρονιά».

Όσο για την παρθενική του παρουσία σε Final Four, ο Άντιτς είπε...

«δεν έχω βρεθεί σε Final 4 και είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία αυτή. Το περασμένο καλοκαίρι έζησα πρωτόγνωρες καταστάσεις με την εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ και περιμένω πως και πώς να το επαναλάβω και με τον Ολυμπιακό».


Ο 29χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε κάνοντας ανάλυση της αυριανούς αντιπάλου της παρέας του...

«Είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Final 4. Σε αυτό το επίπεδο γνωρίζονται καλά όλες οι ομάδες. Βασικός μας στόχος είναι αν ελέγξουμε το ρυθμό, από εκεί και πέρα όμως πιστεύω πως πρέπει να περιορίσουμε τους Ναβάρο και Λόρμπεκ. Αυτοί αποτελούν το 50% της ομάδας τους και καλό θα είναι να βρούμε απαντήσεις. Ο Ναβάρο νομίζω θα αγωνιστεί κανονικά διότι κανένας παίκτης αυτού του επιπέδου δε μπορεί να απουσιάσει λόγω απλών ενοχλήσεων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ