2012-05-10 23:33:07
Φωτογραφία για Κώστας Καραφώτης: Με αντιπροσωπεύει μόνο το σεξ και το ζεϊμπέκικο
Είναι ένας επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής ο οποίος έγινε αρχικά γνωστός μέσα από ένα ριάλιτι. Κάνοντας τη δική του ανασκόπηση ο Κώστας Καραφώτης δηλώνει για το πόσο άλλαξε τη ζωή του το παιχνίδι: «Πήρα πολλή δημοσιότητα μαζεμένη. Βέβαια, ήταν και άλλες εποχές. Το πιο περίεργο ήταν ότι, όσο ήμαστε μέσα στο παιχνίδι, δεν είχαμε καταλάβει τίποτε για το τι επρόκειτο να επακολουθήσει.» Αναφερόμενος στην υπερβολική έκθεση ο Κώστας Καραφώτης εξομολογείται: «Η έκθεσή μου στα περιοδικά με κούρασε. Πόσο μάλλον τον κόσμο. Μαζί με την πραγματικότητα, γράφονταν και πολλά παραμύθια. Στην αρχή, είχε ενδιαφέρον να τα παρακολουθείς... “Η ξαφνική συνάντηση Λύτρα-Καραφώτη στο Κολωνάκι”. Δεν είχε γίνει ποτέ και, παρόλα αυτά, τα άρθρα είχαν και λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ποια είναι η αλήθεια.»

Ο Κώστας Καραφώτης σχολίαζει και το τρίπτυχο « sex, drugs and rock&roll» μιλώντας για το δικό του: «Ευτυχώς, με αφορά μόνο το σεξ. Είμαι κατά των ναρκωτικών. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας μου τα τελευταία 15 χρόνια που ζω μόνος μου. Πολύ θα ήθελα να ήμουν τύπος rock&roll, αλλά είμαι αρκετά συντηρητικός. Εμένα με αντιπροσωπεύει μόνο το... σεξ & ζεϊμπέκικο!»

Ακόμα ο τραγουδιστής παραδέχεται πως έχει συμβεί να σηκώσει χέρι σε γυναίκα και εξηγεί: «Δεν θα έδερνα ποτέ γυναίκα. Όμως, πάνω στα νεύρα, μου έχει φύγει... σφαλιάρα. Όσο μεγαλώνεις, οι αντιδράσεις αυτές σταματούν από μόνες τους. Οι ορμές που είχα μικρός με έβαλαν σε δύσκολες καταστάσεις.»
ThessNea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χώρισε η Sofia Vergara
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χώρισε η Sofia Vergara
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ