2012-05-10 23:33:34
Φωτογραφία για Σατανιστές αποκεφάλισαν άλογο σε παραλία
Σε σατανιστές αποδίδεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας... Daily Mail, η αποτρόπαια κακοποίηση και δολοφονία αλόγου στην παραλία Pentewan στην Κορνουάλη της Αγγλίας.

Το άλογο βρέθηκε χτυπημένο και αποκεφαλισμένο, ενώ στο σημείο υπήρχε ένας ξύλινος σταυρός και ένας νεκρός γλάρος. Στην άμμο κάποιος είχε γράψει «Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι δράστες της επίθεσης, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι το άλογο «θυσιάστηκε» κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Νωρίτερα μια έγκυος φοράδα είχε βρεθεί ακρωτηριασμένη στο Λίνκονσαιρ. Υπεβλήθη σε θεραπεία από κτηνίατρο όμως πέθανε λίγο αφότου το πουλάρι της γεννήθηκε νεκρό.

Και οι δυο επιθέσεις σημειώθηκαν την υπερπανσέληνο.

Λίγο καιρό πριν, ένα αρσενικό άλογο εν ονόματι Έρικ είχε βρεθεί νεκρό στην Κορνουάλη. Οι δράστες έβγαλαν το αριστερό του μάτι και τα δόντια του, ενώ ευνούχισαν το άτυχο ζώο.

Μιλώντας για την τελευταία επίθεση, που σημειώθηκε στην παραλία, ένας ψαράς δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο τρόπος που σκότωσαν το άλογο με κάνει να ανατριχιάζω. Πιστεύω ότι όποιος το έκανε είναι άρρωστος και χρειάζεται βοήθεια».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ