2012-05-11 00:20:08
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ
Χωρίς άγχος και με σκοπό να απολαύσουν τον ημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πάνε οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως πιστεύει και δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα ματς όπως όλα τ’ άλλα και γι’ αυτό θα πάμε να το απολαύσουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», τόνισε ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος συμπλήρωσε πως στόχος των ερυθρόλευκων είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης:

Για την «παρθενική» του συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Είναι μία σπουδαία εμπειρία. Αν μου έλεγε κάποιος το περασμένο καλοκαίρι πως θα αγωνιζόμουν στο Final 4, τότε θα τον χαρακτήριζα τρελό. Προσωπικά έχω περισσότερη αγωνία για το ματς, παρά άγχος. Για μένα είναι μία πρόκληση που πρέπει να τη βγάλω εις πέρας».

Για το μαρκάρισμα στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Ισχύει πως θα μαρκάρω από την αρχή τον Ναβάρο, για να μην κάνει πολλά φάουλ από νωρίς ο Βασίλης (Σπανούλης). Είναι ένα ματς όπως όλα τ’ άλλα και γι’ αυτό θα πάμε να το απολαύσουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ: «Μόνο θετικό είναι αυτό. Κανείς δεν μας θεωρεί φαβορί και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο ματς να το απολαύσουμε, παίζοντας ελεύθερα και το μπάσκετ που αρέσει στον κόσμο, ώστε να πάρουμε το τρόπαιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ