2015-12-28 16:04:10
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΕΞΩ ΟΛΟΙ...
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για όλα τα μεταγραφικά! Τι λέει για τον Χουχούμη, τον Καρέλη, τον Μπουμάλ, τον Μιραλάς, τον Σίλντεφελντ και τον ...Άδωνι!

Αναλυτικά:

Σήμερα θα μιλήσω για ορισμένα ειδικά θέματα. Ξεκίνημα από Μπουμάλ, Καρέλη, Χουχούμη και Παναθηναϊκό. Εγώ τον Χουχούμη θα τον ήθελα στον ΠΑΟ, δεν είναι να τον δίνεις, μπορεί να πάρει πολύ καλή εξέλιξη. Αν βρει προπονητή να δουλέψει πάνω του. Γρήγορο παικτάκι, έχει καλά σωματικά προσόντα, θέλει ενδυνάμωση στα τζαρτζαρίσματα και στο μαρκάρισμα ένας με έναν.

Σε ό,τι αφορά Καρέλη, δεν τρελαίνομαι. Μπορεί να είναι καλύτερος από τους άλλους Έλληνες που έχει μπροστά ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι παίκτης να σου πάρει ένα ματς. Φαίνονται λίγοι όλοι αυτοί χωρίς τον Μπεργκ. Και δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερη εξέλιξη. Ό,τι είχε να πάρει το πήρε. Αν πάρεις καλά λεφτά και βρεις έναν άλλο γρήγορο και διεισδυτικό, πούλα τον. Με Καρέληδες θα είσαι μόνιμα 15 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.


Ο Μπουμάλ είναι πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, δεν είχε άλλον τέτοιο παίκτη. Και στον ΠΑΟΚ θα έπαιζε και στην ΑΕΚ, ακόμα και στον Ολυμπιακό. Ό,τι καλύτερο είχε ο Πανιώνιος. Στη μέρα του ο Μπουμάλ ήταν υπέροχος, μου άρεσε να τον βλέπω και το είχα επισημάνει από πέρσι και φέτος επανειλημμένως. Διότι έχει στοιχεία που απαιτούνται στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Μεγάλη ταχύτητα, καλά σωματικά προσόντα, διεισδυτικός και μπαίνει στο ένας εναντίον ενός με καλή ντρίμπλα, δεν το φοβάται με τίποτα το ένας με έναν. Μπαίνει και εκτελεί, έχει καλό αριστερό. Πολύ καλός παίκτης γι΄ αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό και τους παίκτες που λέγεται ότι θέλει να διώξει, είμαι υπέρ. Έξω όλοι, και Φινμπόγκασον και Πουλίδο και Μανιάτης και Τζανδάρης και Ερνάνι. Ο Φινμπόγκασον είναι απογοητευμένος και δυσφορεί που δεν παίζει, αλλά και στην Ισπανία πέρασε και δεν ακούμπησε. Και όχι σε μεγάλη ομάδα μάλιστα.

Μην ασχολείστε με πολλά, ο Ολυμπιακός έναν παίκτη χρειάζεται. Μιραλάς, αυτός είναι παίκτης. Αυτός θα δώσει χρώμα στον Ολυμπιακό, αυτός θα είναι η κίνηση που αν την κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αξίζει αποθέωσης. Και θα γράψει ιστορία ο πρόεδρος, διότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητος και με ρεκόρ βαθμών.

Ούτε ο Ερνάνι, ούτε ο Σεμπά έχουν δώσει αυτά που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Για τον Σεμπά το είχα επισημάνει από την αρχή ότι για εμένα κακώς παίζει βασικός, δεν απειλεί μπροστά. Εξτρέμ που δεν απειλεί δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό. Και στην Πορτογαλία δεν έβαζε γκολ. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Μιραλάς να κάνει τη διαφορά στα άκρα.

Εγώ θα ήθελα και ένα γρήγορο χαφ διότι ούτε ο Κασάμι ούτε ο Μιλιβόγεβιτς ούτε ο Καμπιάσο σε αυτήν την ηλικία είναι γρήγοροι. Για να δούμε θέαμα. Εντάξει οι νίκες, αλλά θέαμα δε βλέπουμε.

Τον Φορτούνη και τα μάτια μας, δεν πρέπει να κουνηθεί από τον άξονα. Δε βρίσκεις άλλο παίκτη με πάσα, με διείσδυση φοβερή, με δύο πόδια κανόνια, με ταχύτητα. Έρχεται κρυφός από πίσω και σκοράρει, δεν τον κρατάνε οι αντίπαλοι.

Σε ό,τι αφορά τον Σίλντενφελντ, δεν έχει τέτοιο στόπερ ο ΠΑΟΚ. Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ έχουν τέτοιο στόπερ. Είμαι υπέρ του να τον πάρει ο ΠΑΟΚ. Ο καλύτερος στόπερ που πέρασε από εκεί τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, με ρωτάει ο Σινάνογλου και ένα θέμα για τη Ν.Δ.: Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης. Για εμένα πάντα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που έδωσαν αγώνες και μάχες μέσα σε ένα κόμμα. Και βλέπω τον Μεϊμαράκη με προσωπικότητα και οντότητα. Θα είναι άδικο κατά τη γνώμη μου αν χάσει.

Θέλω να πω κάτι στον Άδωνι Γεωργιάδη: Ρε συ, είσαι αγωνιστής, είσαι βγαλμένος από το πεζοδρόμιο, από μικρός δουλεύεις σκληρά. Εμένα δε μου αρέσει που σε λένε "βιβλιοπώλη", εγώ το θεωρώ προτέρημα που είσαι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς. Τι δουλειά έχεις να υποστηρίζεις τώρα τον Μητσοτάκη; Εσύ δεν είσαι από "τζάκι". Το θεωρώ λάθος αυτό, θα σου στοιχίσει, δεν είδες τι έπαθαν οι Βορίδηδες με τον Τζιτζικώστα που τους νίκησε κατά κράτος ο Μεϊμαράκης;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ