2012-05-11 07:29:31
Φωτογραφία για Αυτή πρέπει να τον κερδίσει!
Τα ψέματα φαίνεται πως τελειώνουν και ο Παναθηναϊκός σε ώρες πλέον θα γνωρίζει αν θα μπορέσει να διεκδικήσει το έβδομο αστέρι. Αν θα καταφέρει να κάνει το περιβόητο repeat και να επαναλάβει κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ.

Το εμπόδιο του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαντάζει για κάποιους ως ανυπέρβλητο. Να με συγχωρεί η χάρη τους, αλλά πιστεύω πως η …αρκούδα θα πρέπει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και όχι το αντίστροφο. Άλλωστε, όποτε τα έχουν πει σε final 4, η μπίλια έχει καθίσει στο πράσινο (1996, 2005, 2007, 2009), ενώ στους πάγκους των δύο ομάδων έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικά μεγέθη. Από τη μία, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τις οκτώ Ευρωλίγκες και από την άλλη ο Γιόνας Καζλάουσκας, που ναι μεν αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα, αλλά δεν μπορεί επ΄ουδενί να μπει στο …ζύγι με τον Ζοτς.

Οι Ρώσοι αποτελούν δίχως αμφιβολία, από πλευράς ταλέντου, το φαβορί της διοργάνωσης, ωστόσο απέναντι τους έχουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης
. Θα πρέπει να …ματώσουν, λοιπόν, αν θέλουν να τους ρίξουν στο καναβάτσο. Και πιστέψτε, αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Παναθηναϊκός απόλυτα ήρεμος και με την απαραίτητη …τεχνογνωσία ολοκληρώνει την προετοιμασία του έχοντας εντοπίσει που πρέπει να …χτυπήσει τους Ρώσους. Από το …κόψιμο στη μέση του παιχνιδιού της, με τρελό κυνήγι στον Τεόντοσιτς και με χειροπέδες στον Κρίστιτς, μέχρι και το αντίστοιχο σημάδεμα των δύο στην επίθεση. Οι δύο Σέρβοι δίχως αμφιβολία θα αποτελέσουν βαρόμετρα για την αναμέτρηση. Τώρα για ποιους; Θα το δούμε σύντομα. Καλάθης, Διαμαντίδης θα επιτελέσουν καταλυτικό έργο, ενώ Μπατίστ, Μάριτς και Βουγιούκας θα πρέπει να σηκώσουν μεγάλο βάρος. Μέσα σε όλα βάλτε και κάποια κλειδιά όπως ο Λόγκαν και ο Σάτο που ετοιμάζονται για το κάτι παραπάνω. Για τον Κιριλένκο δε χρειάζεται συστάσεις, εκεί είπαμε πως θα γίνει ομαδική δουλειά και θα βοηθήσουν παίκτες που αρέσκονται να κλείνουν αμυντικές τρύπες (Καιμακόγλου, Περπέρογλου, Τσαρτσαρής).

Η ώρα έφτασε, λοιπόν και απομένει να δούμε τι θα μας …κληρώσει αυτό το ραντεβού. Για τον άλλο ημιτελικό και όσο περνά η ώρα όλο και ενισχύεται στο μυαλό μου η πιθανότητα να περάσει ο Ολυμπιακός τη Μπαρτσελόνα, καθώς μπορεί να την εγκλωβίσει στη σκληρή του άμυνα και να εκμεταλλευτεί την άγνοια κινδύνου που τον διακρίνει. Κοντός ψαλμός.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ