2012-05-11 08:33:56
Φωτογραφία για Σ.ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ: Θέλουμε το τέλειο παιχνίδι
Συνολικά τέλειο παιχνίδι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως είπε στο Onsports ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε τονίσει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης αναζητούν την τελειότητα κόντρα στους Ρώσους προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Final 4. Ένα εικοσιτετράωρο πριν από τον ημιτελικό ο Λιθουανός γκαρντ, μιλώντας στο Onsports, τόνισε ουσιαστικά ό,τι και ο Σέρβος τεχνικός: δεν αρκεί για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να παίξουν καλή άμυνα, αλλά θα πρέπει να πάρουν άριστα στην απόδοσή τους. Αναλυτικά τα όσα είπε...

-Είσαι από τους πιο έμπειρους παίκτες στην Ευρώπη. Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

«Τα πάντα. Αυτό χρειάζεται. Τα πάντα! Απλώς, ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν αρκεί μόνο να παίξεις καλή άμυνα για να νικήσεις και να αποκλείσεις μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα πρέπει να είσαι ταυτόχρονα καλός στην επίθεση, να πάρεις τα ριμπάουντ, να ελέγξεις το ρυθμό του αγώνα. Αυτά πρέπει να κάνουμε αύριο (σήμερα, 11/05) προκειμένου να έχουμε τύχη και να φθάσουμε στη νίκη».


-Το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρείται το φαβορί σάς δίνει επιπλέον κίνητρο;

«Δεν μας απασχολεί. Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον δίνουν τα προγνωστικά ως φαβορί και ποιον όχι».

-Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό;

«Για αυτό είμαστε εδώ. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Final 4, ίσως μάλιστα να μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι του τουρνουά. Έχουμε, όμως, τις πιθανότητές μας».

-Έχεις ήδη τέσσερα πρωταθλήματα Ευρώπης. Πολλοί, στη θέση σου, θα αισθάνονταν κορεσμένοι «Είναι το σπουδαιότερο συναίσθημα στον κόσμο, πάντα είναι πολύ όμορφο να κατακτάς την Ευρωλίγκα. Όσες φορές κι αν έχεις πάρει τον τίτλο είσαι πάντα πολύ χαρούμενος όταν κερδίζεις».
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μικρή «αδελφή» της Cayenne
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μικρή «αδελφή» της Cayenne
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ