2012-05-11 08:45:05
Φωτογραφία για Ντομίνγκος: «Τα βρίσκουμε και έρχομαι Ελλάδα»
Ο Ντομίνγκος Πασιέντσια μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς εκ μέρους του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε ότι αν οι επαφές ολοκληρωθούν θετικά την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ντομίνγκος Πασιέντσια, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να συνεχίσει το έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε τελικές επαφές με τους ερυθρόλευκους και πως μιλάει με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλύοντας το πλάνο της ομάδας με δηλώσεις του στην εφημερίδα Γαύρος, όπου μεταξύ άλλων τονίζει πως οι συζητήσεις με τον Σέρβο γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

«Είναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία, αλλά και για τις προοπτικές του συλλόγου. Αλλά δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα», ήταν η αρχική του τοποθέτηση, και συμπλήρωσε:

«Είναι σαφές ότι η άποψή μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι από την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Για το πότε ακριβώς πιστεύει ότι θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, τόνισε: «Εάν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους και να μιλήσουμε από κοντά».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O καιρός για σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O καιρός για σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ