2012-05-11 09:30:03
Φωτογραφία για Κινδυνεύει να κλείσει η Τούμπα
Κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ θεώρησε καλή ιδέα να εκσφενδονίζει τον αναπτήρα του στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα η ομάδα να κινδυνεύει με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΠΑΟΚ έχει... προηγούμενα με την Αθλητική Δικαιοσύνη για τα όσα συμβαίνουν στα εντός έδρας παιχνίδια του, και μετά τον αναπτήρα που δέχθηκε από ανεγκέφαλο οπαδό ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία μιας αγωνιστικής χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες.

Θυμίζουμε πως ήδη η ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, όχι βαρύ, για την προηγούμενη αγωνιστική των play offs, για τα όσα έκαναν και... είπαν οι οπαδοί του. Αυτή τη φορά όμως, κάποιος επέλεξε να πετάξει τον αναπτήρα του στον υπεύθυνο επικοινωνίας των «πράσινων», και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, έπεσε στην αντίληψη των διαιτητών.

Μάλιστα, ο Τριτσώνης ανέφερε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα περιμένει σε «αναμμένα κάρβουνα» την απόφαση για την τιμωρία της Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ