2016-01-06 19:17:34
Φωτογραφία για Οι σπαρακτικές λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές του Μάκη Ψωμιάδη
O Big Mac δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας και οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα τελευταία λεπτά της ζωής του συγκλονίζουν.

Πέθανε στην αγκαλιά του Έφυγε από τη ζωή αργά χθες το βράδυ σε ηλικία 67 ετών ο Μάκης Ψωμιάδης.

Ο πρώην παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ελπίς. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή ο γιος του, Σταύρος Ψωμιάδης, ο οποίος λέγεται ότι κρατούσε αγκαλιά τον πατέρα του όταν αυτός ξεψύχησε. Δύσκολες στιγμές για τον υιό Ψωμιάδη που διετέλεσε κι αυτός παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν ο Big Mac ήταν αφεντικό στην ομάδα της Καβάλας.

Για το χαμό του πατέρα του Μάκη Ψωμιάδη , μίλησε στο Newsit, ο γιος του.

"Ήμασταν μαζί χθες μέχρι τις δώδεκα και μισή και μετά έφυγα. Μετά από τρεις ώρες επέστρεψα και τον βρήκα πεθαμένο στο πάτωμα", ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsit, ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος έμελλε να είναι ο τελευταίος ανθρώπου που είδε και μίλησε ο πρώην ισχυρός παράγοντας της ΑΕΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Μάκης Ψωμιαδης ήταν καλά στην υγεία του, αν και είχε κάποια μικρά προβλήματα με την καρδιά του. Δεν ήταν ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάτι πολύ σοβαρό.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν πολύ καλά, με τον θάνατο του να ξαφνιάζει τα συγγενικά του πρόσωπα, όπως ανέφερε ο Σταύρος Ψωμιάδης.

 "Κάλεσα άμεσα ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά", τόνισε.

Μπορεί από τους γιατρούς που τον είδαν να θεωρήθηκε η ανακοπή καρδιάς η αιτία του θανάτου του Μάκη Ψωμιάδη ωστόσο η οικογένεια του αναμένεται να ζητήσει ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Να σημειωθεί πως η νεκρώσιμος ακολουθία του Μάκη Ψωμιάδη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της περιοχής του Κόκκινου Μύλου όπου υπάρχει οικογενειακός τάφος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ