2016-01-07 12:35:51
Φωτογραφία για Απίστευτη κοροιδία από τη ΔΕΗ
Αγαπητό Tromaktiko,

Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 έδωσα στη ΔΕΗ την ένδειξη του μετρητή μου, σύμφωνα με... την προτροπή που υπήρχε στον προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό, ώστε τώρα πάλι να λάβω εκκαθαριστικό λογαριασμό. 

Προχτές με έκπληξη διαπίστωσα ότι μου έχουν εκδώσει λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ και πρέπει να πληρώσω γύρω στα 30 ευρώ παραπάνω. Όταν πήρα τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα να παραπονεθώ μου είπαν απλά ότι το σύστημα έκοψε κάποιους πελάτες και δεν έβγαλε λογαριασμό Εκκαθαριστικό αλλά έναντι παρόλο που είχαμε δώσει τις ενδείξεις των μετρητών μας!

Όταν τους είπα γιατί γίνεται αυτό μου είπαν ότι δεν ξέρουν απλά και είναι θέμα του τμήματος πληροφορικής τους! Να σημειώσω ότι το ίδιο είχε γίνει και παλιότερα που είχα δώσει την ένδειξη του μετρητή μου. Επέμενα ότι από την στιγμή που διαφημίζουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι υποχρεωμένοι να μου την παρέχουν συνέχισε ο κατά τα άλλα ευγενέστατος υπάλληλος να μου λέει για το τμήμα πληροφορικής. 


Μάθετε κύριοι αν δεν είστε ειδικοί της πληροφορικής ότι πολύ απλά δεν μπορούν κάποιοι πελάτες να κόπηκαν από την διαδικασία έκδοσης του εκκαθαριστικού λογαριασμού ...γιατί πολύ απλά το πρόγραμμα δεν θα έτρεχε καθόλου... εκτός αν το πρόγραμμα ειναι ρυθμισμένο να κόβει πελάτες ώστε η ΔΕΗ μέσω του Εναντι λογαριασμού να εισπράττει πάντα ένα ποσό Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υπηρεσίες να απευθυνθείς και να βρεις το δίκιο σου. Ο καθένας λειτουργεί καθώς τον βολεύει και η ΔΕΗ δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια βολεύετε πολύ καλά όπως και οι υπάλληλοί της με τους παχουλούς μισθούς! Ακόμα και όταν επέμενα ότι θέλω μια απάντηση από το αρμόδιο τμήμα τους γιατί έγινε αυτό δεν μπήκαν καν στον κόπο να πούνε ότι θα το ψάξουν και θα μου απαντήσουν...

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ