2016-01-07 12:51:16
Φωτογραφία για ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ;
Το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βλαχοδήμος, πέρασε τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που λήγει το 2019.

Άγνωστο είναι ακόμα το πότε θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς όπως αναφέρει το Goal, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει αρχικά τις προπονήσεις και έπειτα ο προπονητής θα κρίνει αν θα συμμετέχει στην ομάδα άμεσα ή αν η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί, καθώς ο Ολυμπιακός πριν λύσει τη σύμβασή του με τον Βλαχοδήμο, ο οποίος είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016, έβαλε ρήτρα 300 χιλιάδων ευρώ για την επιστροφή του παίκτη σε οποιονδήποτε ελληνικό σύλλογο (ρήτρα που ισχύει έως τις 30/6/2016), λόγος για τον οποίο και οι ελληνικές ομάδες δεν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ενεργοποιήσει τη συμφωνία, ενεργοποιείται αυτόματα και η ρήτρα, περίπτωση που πιθανόν να τον οδηγήσει σε νέα σύγκρουση με τον Ολυμπιακό. Αν κριθεί πως ο Βλαχοδήμος πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα, τότε αναμένεται οι δύο αντίπαλοι θα μπουν σε διαδικασία διαμάχης για τη ρήτρα, θέμα που είναι πιθανό να οδηγηθεί και στα δικαστήρια, με τους «πράσινους» να υποστηρίζουν ότι καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος δεν ευσταθεί καμία ρήτρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ