2016-01-08 16:31:19
Φωτογραφία για ΑΛΛΕΣ... ΔΥΟ ΓΙΑ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νέες ομάδες προστέθηκαν στην λίστα των ομάδων που διεκδικούν τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο λόγος για τις Μάλαγα και Αταλάντα. Ο Ισλανδός τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση, με έντονη απογοήτευση επειδή δεν αγωνίζεται αρκετά (δεν αγωνίστηκε καν κόντρα στον Πανιώνιο).

Ο διεθνής Ισλανδός άσος είναι εμφανές ότι θέλει να αποχωρήσει και να πάει κάπου όπου να παίζει. Δεν είναι μόνο η Βέρντερ Βρέμης ή η Άουγκσμπουργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισλανδία ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσω τόσο η Μάλαγα όσο και Αταλάντα. Ωστόσο ο παίκτης συνεχίζει να μην μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο δεν συμμετέχει και δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα.

Θυμίζουμε πάντως ότι έντονη φημολογία υπάρχει στο γεγονός ότι ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων οφείλεται σε ένα πρόβλημα στο πόδι. Τα επόμενα 24ωρα φαίνονται σημαντικά ενόψει και του ματς με τον Λεβαδειακό, όπου θα φανούν ξανά οι όποιες προθέσεις του Σίλβα. Ο Φινμπόγκασον φαίνεται ότι δεν θέλει να γυρίσει στην Χέρενφεϊν, ούτε στην Ολλανδία, ενώ το θέμα Σέλτικ έχει ατονήσει εδώ και μέρες.

Η επιλογή του Μάρκο Σίλβα να βάλει τον Σεμπά δείχνει ότι τον υπολογίζει για εκεί για την συνέχεια και επιβεβαιώνει την απόφασή του να μην αποκτηθεί κανένας παίκτης τον Γενάρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ