2012-05-11 12:46:04
Φωτογραφία για Ανοιξιάτικο μακιγιάζ με 7 απλά βήματα!
Ένα απαλό και όμορφο ανοιξιάτικο μακιγιάζ μπορεί να δημιουργηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα απ’ εσάς με 7 απλά βήματα. Συμβουλές δίνει στο Life2day.gr η Έλενα Δερμεντζόγλου καθηγήτρια μακιγιάζ – body painter .

Επιλέξτε το μέικ-απ να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα για να δώσετε λάμψη και φως στο πρόσωπο.

Φωτίστε με κονσίλερ σε πιο ανοιχτό τόνο από το μέικ-απ , τα μάτια αλλά και πάνω ακριβώς στα ζυγωματικά. Πουδράρετε όλο το πρόσωπο καλά με μια διαφανή πούδρα σε σκόνη χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ πινέλο.

Χρησιμοποιήστε για το πάνω βλέφαρο των ματιών μία σκιά σε μπεζ,ροζ απαλό,η ροδακινί παστέλ ανάλογα με το χρώμα των ρούχων .

Απλώστε μια γκρι ανθρακί σκιά ή μαύρο μολύβι στις ρίζες των άνω βλεφάρων και ρετουσάρετε (απλώστε)ελαφρώς προς τα πάνω, με ένα μικρο πινελάκι για να τονιστεί το βλέμμα των ματιών σας.Κάντε το ίδιο και σ’ όλο το μήκος των κάτω βλεφάρων .Χρησιμοποιήστε το ίδιο μολύβι και μέσα στα κάτω βλέφαρα για ένα πιο έντονο και γατίσιο αποτέλεσμα.Μπορείτε εάν θέλετε να αφήσετε τα κάτω βλέφαρα εντελώς άβαφα έτσι ώστε να τραβηχτούν τα μάτια προς τα πάνω και να δείχνουν πιο ανοδικά σε περίπτωση που χουν καθοδική τάση , η φορά της εξωτερικής γωνίας.


Τοποθετήστε αρκετή μάσκαρα πάνω και κάτω. Δοκιμάστε την μάσκαρα που περιέχει κόλλα με μικρά τριχάκια και κολλάνε στις φυσικές μας βλεφαρίδες δίνοντας όγκο και μάκρος.

Χρησιμοποιήστε ρουζ σε γήινες αποχρώσεις και όχι έντονες για να προσφέρετε στην επιδερμίδα την όψη της υγείας και της φρεσκάδας.

Προτιμήστε κραγιόν σε φυσικούς τόνους, για μια ανάλαφρη εμφάνιση αλλά με εντονη γυαλάδα για extra λάμψη.
life2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ