2012-05-11 13:08:26
Φωτογραφία για Δε με φοβίζει καμιά ομάδα
Σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να παραμείνει μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση των πλέι οφ παρουσιάστηκε ο Ετό με σημερινές του δηλώσεις. Για την χθεσινή εξέλιξη του αγώνα επισήμανε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε χθες και τώρα είμαστε στην πρώτη θέση. Χθες όλα πήγαν καλά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες και ήρθε και το γκολ. Στο χθεσινό παιχνίδι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αυτό μας βοήθησε να νικήσουμε».

Για το αν η ΑΕΚ είναι πλέον ο κυριότερος αντίπαλος: «Δε με φοβίζει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ θα βγούμε πρώτοι. Δε με φοβίζει η ΑΕΚ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι στο τέλος να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ».

Για την συνέχεια με τα δυο ματς στο ΟΑΚΑ: «Πρόκειται για πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Σκεφτόμαστε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά έχουμε τον Ατρόμητο. Τότε θα κοιτάξουμε να βγούμε πρώτοι».


Για το ότι η ομάδα παίζει κάθε τρεις μέρες: «Μας βοηθάει πολύ, γιατί δεν έχουμε προπονήσεις και  ξεκουραζόμαστε. Μας βοηθάει πολύ και για τη συνέχεια»

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση: «Με επηρέασε πολύ που ήμουν τρεις μήνες εκτός. Με τα παιχνίδια αισθάνομαι καλύτερα και στα επόμενα τρία παιχνίδια πιστεύω θα είμαι ακόμα πιο έτοιμος».

Για το ότι η Τούμπα είχε κόσμο χθες: «Πιστεύω θα επιστρέψουν γιατί τους χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος. Άρχισαν να έχουν ξανά εμπιστοσύνη σε εμάς. Ελπίζω να τους έχουμε κοντά μας για να καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
KATAΓΓΕΛΙΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
KATAΓΓΕΛΙΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ