2012-05-11 13:37:12
Φωτογραφία για ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΤΟΥ!
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Πελεκάνο, οι Πειραιώτες εμφανίζονται πανέτοιμοι για το σημερινό (11/05, 21.00) ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο 30χρονος φόργουορντ, λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινοβραδινής (10/05) προπόνησης του Ολυμπιακού, μίλησε στο Onsports για το «κλειδί» της νίκης επί των Καταλανών και τα σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα κόντρα σε μια ομάδα που δεν συγχωρεί κανένα λάθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Onsports:

-Σας περιμένει ένας πολύ δύσκολος ημιτελικός κόντρα στην ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο πριν από δύο χρόνια «Ναι. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό και παράλληλα έμπειρο αντίπαλο. Ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά σημεία της Μπαρτσελόνα και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τα αντιμετωπίσουμε. Από την άλλη, έχουμε και εμείς τα δικά μας ατού, τα οποία θα αντιπαρατάξουμε».


-Πού θεωρείς πως θα κριθεί η αναμέτρηση;

«Σίγουρα, δεν θα πρέπει να αφήσουμε την Μπαρτσελόνα να τρέξει και να κάνει το παιχνίδι της. Μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη αν την αφήσεις να τρέξει και να πάει τις επιθέσεις της σε ανοιχτό γήπεδο».

-Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ;

«Νομίζω πως ναι. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει πως στηρίζονται κατά βάση στην άμυνά τους, οπότε θεωρώ πως ο αγώνας θα πάει σε χαμηλό και κλειστό σκορ».

-Θεωρείς πως το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει πολλούς παίκτες με εικόνες από Final 4 θα σας επηρεάσει και θα δώσει επιπλέον πλεονέκτημα στην Μπαρτσελόνα;

«Όχι. Παρότι διαθέτουμε πιο νεανική ομάδα από την αντίπαλό μας νομίζω πως έχουμε τα δικά μας όπλα, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά. Αυτό, άλλωστε, έχει φανεί και στην πορεία μας μέχρι το Final 4».

-Ο ημιτελικός με την Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα;

«Ναι. Νομίζω πως οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό».

-Ένα σχόλιο για τον άλλον ημιτελικό, αυτόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

«Επίσης, πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να κάνεις την οποιαδήποτε πρόβλεψη. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ