2016-01-14 16:39:16
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ»!
Σε μια... αποκάλυψη με ελληνικό ενδιαφέρον προέβη ο Χαβιέ Αγκίρε.

O 58χρονος Μεξικανός προπονητής της Αλ Ουάρντα υποστήριξε, σε συνέντευξή του στο ESPN, ότι είχε προτάσεις από ελληνικές ομάδες, αλλά αρνήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός κάνει… περίπατο στο πρωτάθλημα!

«Μετά από 12 χρόνια στην Ισπανία δεν ήθελα να επιστρέψω εκεί. Ο χρόνος μου τελείωσε. Υπάρχουν κι άλλες προκλήσεις στη ζωή που πρέπει να κάνεις. Ήθελα κάτι διαφορετικό μετά το πέρασμα μου από την Ιαπωνία.

Είχα προτάσεις από την Ελλάδα όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όχι στο οικονομικό κομμάτι, αλλά γιατί η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη. Μετά από 13-14 ματς στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός είχε πάρει διαφορά από τον δεύτερο 12 πόντων! Έτσι είπα όχι», είπε αρχικά ο Αγκίρε.

Όσον αφορά την απόλυση του από τον πάγκο της Ιαπωνίας, εξαιτίας του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες, όσο εργαζόταν στη Σαραγόσα, είπε:

«Δεν ξέρω γιατί πήραν τέτοια απόφαση. Στην αρχή μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια με απέλυσαν. Ίσως ήταν απλά μία δικαιολογία, αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει. Μάλλον φοβήθηκαν πως θα περνούσα αρκετό χρόνο στην Ισπανία και στα δικαστήρια. Δεν κοιτάω το παρελθόν όμως, είμαι χαρούμενος εδώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξανά μαζί τα «Φιλαράκια»;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξανά μαζί τα «Φιλαράκια»;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ