2016-01-14 20:26:09
Φωτογραφία για Η λίστα με όλα τα αυτοκίνητα που φέρνουν CarPlay υποστήριξη
Το CarPlay είναι η πλατφόρμα λογισμικού της Apple που ενσωματώνει... κάποια iOS χαρακτηριστικά στο σαλόνι του αυτοκινήτου σε ορισμένα μοντέλα.

Πλέον αυτά έχουν ξεπεράσει τα 100 σύμφωνα με την νέα σελίδα που ανήρτησε η Apple για όλους τους κατασκευαστές και μάρκες.

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως η Apple συνεργάζεται με μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων έτσι ώστε να φέρει την πλατφόρμα της σε όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά όμως που η Apple παρουσιάζει σε μια λίστα όλους τους κατασκευαστές και όλα τα μοντέλα που φέρουν την υποστήριξη CarPlay.

Η εν λόγω πλατφόρμα της Apple απαιτεί ένα αυτοκίνητο που να την υποστηρίζει ή μια aftermarket λύση από κατασκευαστές όπως η Alpine, Pioneer ή Kenwood.

Τα χαρακτηριστικά του CarPlay υποστηρίζονται από όλα τα iPhones από το iPhone 5 και έπειτα με εγκατεστημένο το iOS 7.1 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Μάλιστα με την iOS 9.3 που την πρώτη beta της την έκανε διαθέσιμη η Apple χθες η πλατφόρμα αναβαθμίζεται σημαντικά με νέα χαρακτηριστικά στο Apple Music και βελτιώσεις στους Χάρτες.

Την λίστα θα την βρείτε αναλυτικά ΕΔΩ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ