2016-01-14 20:16:21
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάμπεργκ (15/1, 21:45) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τις... παγίδες που κρύβει το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, ενώ κάλεσε και τους οπαδούς του Θρύλου να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στην 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague θα υποδεχθούν την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι και του Νίκου Ζήση και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το απόγευμα της Πέμπτης (14/1) στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης, τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση πως: «παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό γιατί ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί αν μην έχει την εμπειρία άλλων ομάδων στην Ευρωλίγκα, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται είναι υψηλού επιπέδου. Είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Εχει ρόλους, στόχους και ομοιογένεια μέσα στο γήπεδο. Εχει περάσει στο Τοp 16 κι έχει φέρει σε δύσκολη θέση μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Μάλαγα.


Με τους συνεργάτες μου έχουμε επιστήσει την προσοχή στους παίκτες. Προετοιμαζόμαστε τρεις μέρες για αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση και υπομονή. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί με σωστό τρόπο για να βγάλουμε την Μπάμπεργκ από το παιχνίδι της. Εχει το σεβασμό μας η Μπάμπεργκ. Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε παιχνίδι στο Τοp 16 είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε ο κόσμος να είναι ο έκτος παίκτης μας».

Τέλος, ο ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το πότε θα βγει από τα... πιτς ο Ματ Λοτζέσκι: «Εδώ έχουμε συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι. Για τον Λοτζέσκι δεν ξέρουμε ακόμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ